Xmen Napisano 1 Listopada 2022 Autor Napisano 1 Listopada 2022 4 minuty temu, Baas ArK napisał: A co jej się stało? Przez nieuwagę oderwałem część. Cytuj
abtb Napisano 1 Listopada 2022 Napisano 1 Listopada 2022 38 minut temu, Xmen napisał: Przez nieuwagę oderwałem część. Oo, to zdolną młodzież mamy w tym kraju Na szczęście mam zachowaną fotkę przedgaleryjną (w całości) 1 Cytuj
Xmen Napisano 2 Listopada 2022 Autor Napisano 2 Listopada 2022 (edytowane) Żeby nie przedłużać. Tak wygląda ta dorobiona kalka. A tak wygląda oryginał z drugiej strony. Edytowane 2 Listopada 2022 przez Xmen 2 Cytuj
barszczo Napisano 2 Listopada 2022 Napisano 2 Listopada 2022 Ale że ta ósemka? Ubrudzić trochę i znaku nie będzie . Fajnie że zmiękczyłeś przejścia kolorów, ale jedno zostało ostre jak brzytwa . Cytuj
abtb Napisano 2 Listopada 2022 Napisano 2 Listopada 2022 O ja cię kręcę Aż takim imadłem było trzeba ściskać kadłub przy sklejaniu? 3 godziny temu, barszczo napisał: ale jedno zostało ostre jak brzytwa O to, to. Nie można słodzić za bardzo bo zaraz kolega chałturzyć zacznie i poziom prac swych zaniży 15 minut temu, Baas ArK napisał: Pięknie ci on wygląda. Dokładnie TAK! 3 godziny temu, Xmen napisał: Żeby nie przedłużać. Dawaj chłopie galerię, tylko fotek nie skąp oglądaczom Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 4 Listopada 2022 Napisano 4 Listopada 2022 Piękności Wielki plus za polonika 1 Cytuj
Baas ArK Napisano 4 Listopada 2022 Napisano 4 Listopada 2022 Nie wiem czy trochę nie za ciemny, ale ogólnie jest na czym oko zawiesić. Cytuj
HK1885 Napisano 5 Listopada 2022 Napisano 5 Listopada 2022 17 godzin temu, Xmen napisał: Skończony. I znowu wydziwiałeś... Cytuj
Xmen Napisano 5 Listopada 2022 Autor Napisano 5 Listopada 2022 (edytowane) 17 minut temu, HK1885 napisał: I znowu wydziwiałeś... Co zrobić. Już tak mam. Edytowane 5 Listopada 2022 przez Xmen Cytuj
Xmen Napisano 6 Listopada 2022 Autor Napisano 6 Listopada 2022 Dobra. Bloch skończony. Model do równoległego warsztatu wybrany. Żadnych uwag co do koloru wnętrza P-40 nie ma więc można działać dalej. 1 Cytuj
abtb Napisano 6 Listopada 2022 Napisano 6 Listopada 2022 39 minut temu, Xmen napisał: można działać dalej. Jak najbardziej Cytuj
myszaty Napisano 6 Listopada 2022 Napisano 6 Listopada 2022 Superancki! Stonowany i z plusem. Tak na marginesie to Francja '40 najbardziej mi kuleje... 1 Cytuj
Xmen Napisano 6 Listopada 2022 Autor Napisano 6 Listopada 2022 7 minut temu, myszaty napisał: Tak na marginesie to Francja '40 najbardziej mi kuleje.. Dlaczego? Cytuj
myszaty Napisano 6 Listopada 2022 Napisano 6 Listopada 2022 Bo jeszcze cały czas kompletuje modele i kalki. Na razie czeka: - caudron z rs ( mam komplet) - koolvohen z azura ( kalki) - d-520 z hasy ( + blaszki + kalki )... Teraz jeszcze: - ms 406 ( widziałem z a-z na allegro, ale podobno azur lepszy) - blocha też chyba rs??? No i trzeba zrobić małe rozeznanie jak, gdzie i kiedy nasi latali. - Cytuj
Xmen Napisano 6 Listopada 2022 Autor Napisano 6 Listopada 2022 2 minuty temu, myszaty napisał: Teraz jeszcze: - ms 406 ( widziałem z a-z na allegro, ale podobno azur lepszy) - blocha też chyba rs??? No i trzeba zrobić małe rozeznanie jak, gdzie i kiedy nasi latali. Azur i AZ to te same wypraski.Model Azura ma za to blaszkę i koła z żywicy.Kalkomanie lepsze są w zestawie Azura ale jest zestaw Techmodu. Bloch to Dora Wings.Następnego kupię właśnie z tej firmy.RS ma już bardzo " dojechanie " formy. Z literatury polecam Polskie Lotnictwo we Francji 1940 Belcarza 1 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 6 Listopada 2022 Napisano 6 Listopada 2022 52 minuty temu, myszaty napisał: No i trzeba zrobić małe rozeznanie jak, gdzie i kiedy nasi latali. Jak nie zapomnę, to mogę Ci wysłać na priv, albo tutaj rozpiskę mojej kolekcji polskich francuzów, gdyż większość modeli wiem w której eskadrze latała, a przy kilku nawet znam pilota. Cytuj
Xmen Napisano 15 Listopada 2022 Autor Napisano 15 Listopada 2022 Cały czas uważam że moje warsztaty to nic ciekawego . Jednak co niektórzy domagają się kontynuacji.Tak to wygląda przed zamknięciem kadłuba 2 Cytuj
Xmen Napisano 15 Listopada 2022 Autor Napisano 15 Listopada 2022 Na dodatek takie cóś wpadło mi w oko. Jak zobaczyłem napis Royal Navy to żeby nie uszy to miałbym uśmiech dookoła. 3 Cytuj
abtb Napisano 15 Listopada 2022 Napisano 15 Listopada 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Xmen napisał: Jednak co niektórzy domagają się kontynuacji. Bezczelność! Tak rzemieślnika (artystę ) poganiać Edytowane 15 Listopada 2022 przez abtb 1 Cytuj
Xmen Napisano 15 Listopada 2022 Autor Napisano 15 Listopada 2022 5 minut temu, abtb napisał: Tak artystę poganiać A to kolega musiał wątki pomylić.Tutaj to warsztat prostego rzemieślnika. 1 Cytuj
abtb Napisano 15 Listopada 2022 Napisano 15 Listopada 2022 1 godzinę temu, Xmen napisał: Tutaj to warsztat prostego rzemieślnika. Już koryguję 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi