Baas ArK Napisano 1 Listopada 2022 Share Napisano 1 Listopada 2022 A co jej się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Listopada 2022 Autor Share Napisano 1 Listopada 2022 4 minuty temu, Baas ArK napisał: A co jej się stało? Przez nieuwagę oderwałem część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Listopada 2022 Share Napisano 1 Listopada 2022 38 minut temu, Xmen napisał: Przez nieuwagę oderwałem część. Oo, to zdolną młodzież mamy w tym kraju Na szczęście mam zachowaną fotkę przedgaleryjną (w całości) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Listopada 2022 Autor Share Napisano 2 Listopada 2022 (edytowane) Żeby nie przedłużać. Tak wygląda ta dorobiona kalka. A tak wygląda oryginał z drugiej strony. Edytowane 2 Listopada 2022 przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Listopada 2022 Share Napisano 2 Listopada 2022 Ale że ta ósemka? Ubrudzić trochę i znaku nie będzie . Fajnie że zmiękczyłeś przejścia kolorów, ale jedno zostało ostre jak brzytwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 2 Listopada 2022 Share Napisano 2 Listopada 2022 Pięknie ci on wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Listopada 2022 Share Napisano 2 Listopada 2022 O ja cię kręcę Aż takim imadłem było trzeba ściskać kadłub przy sklejaniu? 3 godziny temu, barszczo napisał: ale jedno zostało ostre jak brzytwa O to, to. Nie można słodzić za bardzo bo zaraz kolega chałturzyć zacznie i poziom prac swych zaniży 15 minut temu, Baas ArK napisał: Pięknie ci on wygląda. Dokładnie TAK! 3 godziny temu, Xmen napisał: Żeby nie przedłużać. Dawaj chłopie galerię, tylko fotek nie skąp oglądaczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Listopada 2022 Autor Share Napisano 4 Listopada 2022 Skończony. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Listopada 2022 Share Napisano 4 Listopada 2022 No i brawo, świetny Bloch . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 4 Listopada 2022 Share Napisano 4 Listopada 2022 Piękności Wielki plus za polonika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 Listopada 2022 Share Napisano 4 Listopada 2022 Nie wiem czy trochę nie za ciemny, ale ogólnie jest na czym oko zawiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 5 Listopada 2022 Share Napisano 5 Listopada 2022 17 godzin temu, Xmen napisał: Skończony. I znowu wydziwiałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Listopada 2022 Autor Share Napisano 5 Listopada 2022 (edytowane) 17 minut temu, HK1885 napisał: I znowu wydziwiałeś... Co zrobić. Już tak mam. Edytowane 5 Listopada 2022 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Listopada 2022 Autor Share Napisano 6 Listopada 2022 Dobra. Bloch skończony. Model do równoległego warsztatu wybrany. Żadnych uwag co do koloru wnętrza P-40 nie ma więc można działać dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Listopada 2022 Share Napisano 6 Listopada 2022 39 minut temu, Xmen napisał: można działać dalej. Jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 6 Listopada 2022 Share Napisano 6 Listopada 2022 Superancki! Stonowany i z plusem. Tak na marginesie to Francja '40 najbardziej mi kuleje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Listopada 2022 Autor Share Napisano 6 Listopada 2022 7 minut temu, myszaty napisał: Tak na marginesie to Francja '40 najbardziej mi kuleje.. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 6 Listopada 2022 Share Napisano 6 Listopada 2022 Bo jeszcze cały czas kompletuje modele i kalki. Na razie czeka: - caudron z rs ( mam komplet) - koolvohen z azura ( kalki) - d-520 z hasy ( + blaszki + kalki )... Teraz jeszcze: - ms 406 ( widziałem z a-z na allegro, ale podobno azur lepszy) - blocha też chyba rs??? No i trzeba zrobić małe rozeznanie jak, gdzie i kiedy nasi latali. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Listopada 2022 Autor Share Napisano 6 Listopada 2022 2 minuty temu, myszaty napisał: Teraz jeszcze: - ms 406 ( widziałem z a-z na allegro, ale podobno azur lepszy) - blocha też chyba rs??? No i trzeba zrobić małe rozeznanie jak, gdzie i kiedy nasi latali. Azur i AZ to te same wypraski.Model Azura ma za to blaszkę i koła z żywicy.Kalkomanie lepsze są w zestawie Azura ale jest zestaw Techmodu. Bloch to Dora Wings.Następnego kupię właśnie z tej firmy.RS ma już bardzo " dojechanie " formy. Z literatury polecam Polskie Lotnictwo we Francji 1940 Belcarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 6 Listopada 2022 Share Napisano 6 Listopada 2022 52 minuty temu, myszaty napisał: No i trzeba zrobić małe rozeznanie jak, gdzie i kiedy nasi latali. Jak nie zapomnę, to mogę Ci wysłać na priv, albo tutaj rozpiskę mojej kolekcji polskich francuzów, gdyż większość modeli wiem w której eskadrze latała, a przy kilku nawet znam pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Listopada 2022 Autor Share Napisano 15 Listopada 2022 Cały czas uważam że moje warsztaty to nic ciekawego . Jednak co niektórzy domagają się kontynuacji.Tak to wygląda przed zamknięciem kadłuba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Listopada 2022 Autor Share Napisano 15 Listopada 2022 Na dodatek takie cóś wpadło mi w oko. Jak zobaczyłem napis Royal Navy to żeby nie uszy to miałbym uśmiech dookoła. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Listopada 2022 Share Napisano 15 Listopada 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Xmen napisał: Jednak co niektórzy domagają się kontynuacji. Bezczelność! Tak rzemieślnika (artystę ) poganiać Edytowane 15 Listopada 2022 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Listopada 2022 Autor Share Napisano 15 Listopada 2022 5 minut temu, abtb napisał: Tak artystę poganiać A to kolega musiał wątki pomylić.Tutaj to warsztat prostego rzemieślnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Listopada 2022 Share Napisano 15 Listopada 2022 1 godzinę temu, Xmen napisał: Tutaj to warsztat prostego rzemieślnika. Już koryguję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi