Xmen Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2023 Osobnego warsztatu nie będę zakładał.Jak skończę to wrzucę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 Godzinę temu, Xmen napisał: Ale żeby nie było za łatwo to w takim malowaniu. Będzie Regia Aeronautica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2023 10 minut temu, HK1885 napisał: Będzie Regia Aeronautica? Tak.Francuza i Bułgara już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2023 Zdjęcie ku przestrodze jak s......ć model przez pobierznie czytanie instrukcji. I 100 poszła się rypać. Chyba muszę zrobić sobie przerwę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 18 Stycznia 2023 Share Napisano 18 Stycznia 2023 31 minut temu, Xmen napisał: Zdjęcie ku przestrodze jak s......ć model przez pobierznie czytanie instrukcji. I 100 poszła się rypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Stycznia 2023 Share Napisano 18 Stycznia 2023 Co być? Wnęki nie pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2023 26 minut temu, marek d napisał: Co być? Wnęki nie pasują? Ano nie pasują. W instrukcji jest jak byk pokazane żeby zeszlifować a ja osioł powycinałem wszystko i nic już do siebie nie pasowało.Dwa dni nad tym siedziałem a i tak wyszła doopa. Mi staremu blaszki do wnęk się zachciało. Model skończę tak i tak ale zadra w sercu zostanie. Choć pewnie kupię jeszcze jednego i zrobię prosto z pudełka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Stycznia 2023 Share Napisano 18 Stycznia 2023 Hmm Złośliwy będę W związku z tym, że ostatnio dość często narzekasz na brak miejsca na półkach na nowe (sklejone) modele, proponuję zrobić wersję z zamkniętym podwoziem i powiesić na żyłce pod sufitem - niech se dynda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 18 Stycznia 2023 Share Napisano 18 Stycznia 2023 57 minut temu, Xmen napisał: Model skończę tak i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2023 1 minutę temu, abtb napisał: Złośliwy będę Tego to się po koledze nie spodziewałem. 3 minuty temu, abtb napisał: W związku z tym, że ostatnio dość często narzekasz na brak miejsca na półkach na nowe (sklejone) modele, Ja? 3 minuty temu, abtb napisał: proponuję zrobić wersję z zamkniętym podwoziem A w życiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 No i teraz jestem w kropce.Po wpisach panów @zaruk @socjo1 czy @merlin_70 w temacie P-11 nie wiem czy tą moją bylejakość dalej pokazywać Pewnie tak ale lekka niepewność pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 18 minut temu, Xmen napisał: No i teraz jestem w kropce.Po wpisach panów @zaruk @socjo1 czy @merlin_70 w temacie P-11 nie wiem czy tą moją bylejakość dalej pokazywać Ty to jednak masz kompleksy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 2 minuty temu, HK1885 napisał: Ty to jednak masz kompleksy... Przeczytałeś całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 12 minut temu, Xmen napisał: Przeczytałeś całość? Tak. I ubawiłem się do łez. Większość dyskutantów uporczywie głaszcze swoje ego, w taki czy inny sposób. Robisz modele starannie, są dobrze sklejone, czysto pomalowane. Masz swoją konwencję, której się trzymasz i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, HK1885 napisał: Robisz modele starannie, są dobrze sklejone, czysto pomalowane. Masz swoją konwencję, której się trzymasz Kasiarz dobrze prawi Edytowane 20 Stycznia 2023 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 (edytowane) 5 minut temu, HK1885 napisał: I ubawiłem się do łez I o to chodzi.Lubię bawić ludzi.Ktoś mi kiedyś powiedział że powinienem spróbować sił w stand up lub kabarecie ale mam za dużą tremę na scenie dlatego bawię się w modelarstwo. Choć niekiedy tutaj jest taki kabaret że boki zrywać Edytowane 20 Stycznia 2023 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 37 minut temu, Xmen napisał: No i teraz jestem w kropce.Po wpisach panów @zaruk @socjo1 czy @merlin_70 w temacie P-11 nie wiem czy tą moją bylejakość dalej pokazywać Pewnie tak ale lekka niepewność pozostanie. No nie. Co znowu. Mistrzów takich jak Mikołaj i jeszcze paru jet mało i są ozdobą forum, ale to my prości sklejacze stanowimy masę i siłę forum. Tak że ten no.... działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, marek d napisał: No nie. Co znowu. Marek na spokojnie.Nic z tych rzeczy co przyszły Ci do głowy.Trochę się jeszcze musisz ze mną pomęczyć .Chyba że mi lekarz zabroni.Już raz próbował. Edytowane 20 Stycznia 2023 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 4 minuty temu, marek d napisał: ale to my prości sklejacze stanowimy masę i siłę forum. W kupie siła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 8 minut temu, Xmen napisał: Trochę się jeszcze musisz ze mną pomęczyć . I wzajemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 50 minut temu, Xmen napisał: No i teraz jestem w kropce.Po wpisach panów @zaruk @socjo1 czy @merlin_70 w temacie P-11 nie wiem czy tą moją bylejakość dalej pokazywać Pewnie tak ale lekka niepewność pozostanie. Przepraszam, ale nie rozumiem o co Ci chodzi. Nie dostrzegasz różnicy swoich prac a prac które są robione na wyścigi? Przecież doskonale wiesz, że niekiedy stawiam Ci plusiki, piszę pozytywne komentarze, co świadczy o tym, ze są to modele co najmniej schludne i staranne. Podobnie jak i Tomka @abtb Więc chłopaki tutaj trochę że tak powiem ogonem kota odwracacie i miałbym prośbę o zaprzestanie tego, ze względu na dobrostan rzeczonego sierściucha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 12 minut temu, HK1885 napisał: W kupie siła? Miliony much nie mogą się mylić! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 28 minut temu, marek d napisał: my prości sklejacze stanowimy masę i siłę forum 25 minut temu, HK1885 napisał: W kupie siła? 13 minut temu, socjo1 napisał: Miliony much nie mogą się mylić! Znaczy co Michał, że jesteśmy nawozem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 24 minuty temu, marek d napisał: Znaczy co Michał, że jesteśmy nawozem? To powiew elitarności. Wśród milionów much zawsze jest ta jedna, wyjątkowa... Jakiś gwóźdź zawsze musi wystawać spośród wszystkich wbitych w deskę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 Mi to powinni jakiś zakaz pisania na forum dać Jednym postem wywołałem taką aferę że aż się na pomarańczowo zaświeciło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi