Xmen Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 49 minut temu, socjo1 napisał: Nie dostrzegasz różnicy swoich prac a prac które są robione na wyścigi? Dostrzegam ale też staram się nie oceniać.Sam też tak kiedyś robiłem. 52 minuty temu, socjo1 napisał: Przecież doskonale wiesz, że niekiedy stawiam Ci plusiki, piszę pozytywne komentarze, co świadczy o tym, ze są to modele co najmniej schludne i staranne. Wiem i dziękuję. Kota bym w to nie mieszał bo odwracanie kota ogonem to przywilej prezesa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 7 minut temu, Xmen napisał: Mi to powinni jakiś zakaz pisania na forum dać Jednym postem wywołałem taką aferę że aż się na pomarańczowo zaświeciło. Oj tam, oj tam. Przez monitor widać, jak Ci się buzia cieszy. Arcymistrz wywoływania dyskusji. I dobrze, rusza się forum 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 Przecież cała ta dyskusja zaczęła się od kwestii - wolno krytykować, czy nie. Te zaczepki dotyczące elitarności, czy innych trudnych słów są więc chyba niepotrzebne, nie ma co podnosić sobie ciśnienia szczególnie, jeśli lekarz już dawał ostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 25 minut temu, zaruk napisał: nie ma co podnosić sobie ciśnienia A ktoś sobie ciśnienie podniósł?Może ktoś z kolegów bo ja nic a nic. 27 minut temu, zaruk napisał: jeśli lekarz już dawał ostrzeżenie. A to z innego powodu było. Te zaczepki dotyczące popierania bylejakości też były niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 17 minut temu, Xmen napisał: Te zaczepki dotyczące popierania bylejakości też były niepotrzebne. To nie były zaczepki. Staram się usilnie nie zaczepiać, nawet przez wrzucanie emotek, może wiesz co mam na myśli. Nie, po prostu taki mam punkt widzenia na tę kwestię. Ale dotychczas nic na ten temat nie pisałem, galerie kolegi Kolekcjonera omijałem bo widziałem, że on tak ma. I nic tego nie zmieni. Natomiast zachwycanie się tym i negowanie prawa do niepochlebnych ocen wydało mi się przesadą. Stąd mój post. Jeśli dotknął Cię osobiście, to przepraszam. Nie było to moją intencją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 5 godzin temu, zaruk napisał: Staram się usilnie nie zaczepiać, nawet przez wrzucanie emotek Dobre podejście. Mam w poważaniu czy ktoś skleja Tamiyę czy Mistercrafta, klejem lub lakierem do paznokci. Nic mi do tego. Za to jak spytam o radio w Mustangu to jestem nazwany liczynitem albo wyznawcą wielkiej suwmiarki. Fajnie co. Panie Xmen dawaj fotki bo tu się chlewik robi, albo wołaj moderatora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 48 minut temu, marek d napisał: Panie Xmen dawaj fotki bo tu się chlewik robi, albo wołaj moderatora. Panie Marku niech się towarzystwo wyszumi. Fotek do pokazania na razie nie mam a moderatorowi nie będę głowy zawracał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2023 No dobrze .Popisaliśmy trochę i pośmialiśmy się ale trzeba wrócić do głównego tematu wątku.Miała być przerwa bo chciałem się skupić na D-520 który miał być gotowy na Bytom ale że wyjazd odwołany to wracam z tematem. Jest już Spitfire , Hurricane i P-40 to teraz czas na symbol pomocy aliantów czyli Airacobrę.Uprzedzając pytania to model nie będzie Army tylko RS Model. Zdjęcia wrzucę trochę później jak skończę śnieg odgarniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Lutego 2023 Autor Share Napisano 5 Lutego 2023 (edytowane) Jednak ten D-520 nie dawał mi spokoju jak już zacząłem i powolutku go sobie robię.Trochę muszę odpocząć od dłubania w "mydle". Na dzień dzisiejszy wygląda tak: Taka moja mała uwaga do wszystkich którzy tłumaczą słabą jakość zdjęć tym że są robione telefonem. Wszystkie zdjęcia w tym wątku są robione telefonem z ręki bez statywu. Edytowane 5 Lutego 2023 przez Xmen 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 5 Lutego 2023 Share Napisano 5 Lutego 2023 No to czekam na rózgi liktorskie. 50 minut temu, Xmen napisał: Taka moja mała uwaga do wszystkich którzy tłumaczą słabą jakość zdjęć tym że są robione telefonem. Wszystkie zdjęcia w tym wątku są robione telefonem z ręki bez statywu. Za to mają prawidłowo ustawioną ostrość i wystarczająco dużo światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Lutego 2023 Autor Share Napisano 5 Lutego 2023 56 minut temu, HK1885 napisał: No to czekam na rózgi liktorskie. Muszę kolegę zmartwić W tym malowaniu ich nie ma.Tylko numer na kadłubie i napis D-520 na sterze kierunku. 57 minut temu, HK1885 napisał: Za to mają prawidłowo ustawioną ostrość i wystarczająco dużo światła. Ostrość w trybie auto i dwie lampki z Ikeły.Tylko tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2023 Już dwa miesiące jak nic w tym wątku nie pisałem.Ktoś by mógł pomyśleć że się lenię. Od czerwonych gwiazd chwilowo odpoczywam Moja afrykańska Cobra rodząca się w bólach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Kwietnia 2023 Share Napisano 5 Kwietnia 2023 Super . Jaki kolor ostatecznie dobrałeś na piaskowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2023 Piaskowy to MRPaint 395 Sand Brown FS 30277 dobrana na podstawie książki AK z malowaniami pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Kwietnia 2023 Share Napisano 5 Kwietnia 2023 Ha, też go biorę pod uwagę na A-20 z Afryki Północnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2023 3 minuty temu, barszczo napisał: Ha, też go biorę pod uwagę na A-20 z Afryki Północnej . Do A-20 chyba bardziej by pasował AK RC032 FS 30279 . Jest bardziej różowy niż ten MR Paint. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) Przepraszam że tak wszystko w jednym wątku ale nie chcę co chwilę zakładać nowego. Gdyby to kogoś interesowało i chciałby zrobić model amerykańskiego samolotu z walk w Afryce północnej porównałem kolor AK RC 032 z MRPaint 395. Ten z lewej to AK z prawej MR.Paint Farba AK jest matowa natomiast MR.Paint to przyjemna satyna. Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 13 minut temu, Xmen napisał: MR.Paint to przyjemna satyna Powiedziałbym nawet że bardzo przyjemna. Można od razu kłaść kalki lub washować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Walki ciąg dalszy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Xmen napisał: Walki ciąg dalszy. Dobrze walczysz. Podoba mi się mimo, że nie moja skala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Finito. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Kwietnia 2023 Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Bardzo fajnie wyszedł, galeryję poproszę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2023 Będzie jutro lub pojutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi