Bengal Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Cześć, udało mi się cyknąć parę fotek skończonej 109 w innym, ciekawym malowaniu baza to Eduard, malowany ak + gunze, z dodatków wsadziłem kokpit Eduarda. miałem nie robić galerii ale co tam, z błędów trzeba wynieść naukę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Model wart lepszych fotek na innym tle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 14 godzin temu, Bengal napisał: miałem nie robić galerii ale co tam, z błędów trzeba wynieść naukę Ale bez przesady. Trochę nie wpasowane szkło, gibnięty maszt anteny. Na kadłubie odtworzyłeś bardzo ładnie od góry linię podziału w miejscu łączenia, od dołu już nie. No i szkoda że go nie okopciłeś, a to dość charakterystyczny znak na Bf109. O malowaniu już pisałem w warsztacie, a że paprochy i inny badziew - następny będzie lepszy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Października 2022 Autor Share Napisano 1 Października 2022 34 minuty temu, barszczo napisał: Ale bez przesady. Trochę nie wpasowane szkło, gibnięty maszt anteny. Na kadłubie odtworzyłeś bardzo ładnie od góry linię podziału w miejscu łączenia, od dołu już nie. No i szkoda że go nie okopciłeś, a to dość charakterystyczny znak na Bf109. O malowaniu już pisałem w warsztacie, a że paprochy i inny badziew w pewnym momencie już go miałem dosyć, chciałem go tylko skończyć dodam jeszcze do listy, nie zaszpachlowane poprawnie łączenie skrzydeł, rozlany wash na prawym skrzydle przy kokpicie (dopiero zobaczyłem po psiknięciu matu ) no i ta rozpadająca się kalka na osłonie śmigła 37 minut temu, barszczo napisał: następny będzie lepszy . zdecydowanie to nie ostatnia 109, jest tyle fajnych malowań, że już powiem w sekrecie, że rozglądam się za czymś nowym na gwiazdkę 12 godzin temu, Adamo722 napisał: Model wart lepszych fotek na innym tle kupiłem nówkę białe tło, cyknę później 15 godzin temu, Xmen napisał: Bardzo ładny. dzięki ujdzie bym powiedział, ma swoje minusy ale też jakiś pozytyw w nim widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 (edytowane) I teraz oceń który jest ładniejszy.Twój czy ta moja maszkara. Moim skromnym zdaniem to Twój wyszedł lepiej. Edytowane 1 Października 2022 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 (edytowane) 44 minuty temu, Bengal napisał: no i ta rozpadająca się kalka na osłonie śmigła Ta kalka nawet specjalnie nie przeszkadza. Mnie osobiście bardziej męczą paprochy, mocno psują wrażenie. Wiem, że walka z nimi nie jest łatwa ale warto szukać rozwiązań przy kolejnych pracach. Dobrze, że zrobiłeś galerię, Twój czas i włożony wysiłek zasłużyły na to. Edytowane 1 Października 2022 przez zaruk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankie Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 Model bardzo przyjemny w odbiorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Października 2022 Autor Share Napisano 1 Października 2022 (edytowane) 10 godzin temu, Xmen napisał: I teraz oceń który jest ładniejszy.Twój czy ta moja maszkara. Moim skromnym zdaniem to Twój wyszedł lepiej. fakt "inny" jest Twój zielony, mój jest bardziej wyblakły ale kolor kolorem, a błędy błędami 10 godzin temu, zaruk napisał: Mnie osobiście bardziej męczą paprochy, mocno psują wrażenie. Wiem, że walka z nimi nie jest łatwa ale warto szukać rozwiązań przy kolejnych pracach. Dobrze, że zrobiłeś galerię, Twój czas i włożony wysiłek zasłużyły na to. dzięki @zaruk z paprochami zawsze mam problem nie wiem, czy to kultura pracy czy pies czy coś innego ale specjalnie do nowych zdjęć troszkę ich usunąłem Godzinę temu, Frankie napisał: Model bardzo przyjemny w odbiorze. dzięki @Frankie zamontowałem nowy brystol w boxie i cyknąłem nowe fotki, może są lepsze no i parę zbliżeń + babole a kiedyś wrócę do tej galerii, zakręci mi się łezka w oczach i będę pamiętał swoją głupotę i pośpiech aż już idę szukać kolejnych ciekawych malowań 109tek Edytowane 1 Października 2022 przez Bengal 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 Zdecydowanie lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 27 minut temu, Bengal napisał: już idę szukać kolejnych ciekawych malowań 109te Rumuński Bf 109 G4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Października 2022 Autor Share Napisano 1 Października 2022 Teraz, Xmen napisał: Rumuński Bf 109 G4. poka malowanie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 3 minuty temu, Bengal napisał: poka malowanie proszę Zestaw Eduarda 82117. Sam się przymierzałem ale skala nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 Znacznie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Października 2022 Autor Share Napisano 1 Października 2022 20 minut temu, Xmen napisał: Zestaw Eduarda 82117. Sam się przymierzałem ale skala nie dla mnie. masz na myśli to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 1 minutę temu, Bengal napisał: masz na myśli to: Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Października 2022 Autor Share Napisano 1 Października 2022 (edytowane) 4 minuty temu, Xmen napisał: Dokładnie tak. no fajne myślałem też o tym: by kalki wykorzystać ale te Twoje też spoko hmm kurcze będzie ciężki wybór Edytowane 1 Października 2022 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Ja bym jeszcze spróbował wyretuszować tę kalkę na kołpaku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi