Adams M1A1 Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia 5 godzin temu, Lipstein napisał: Nie mam gumiaków, Magic Tracks zamiast tego... Boję się, jak to poskładam. Jak wam się wydaje, kierowca tego pojazdu miał na głowie regulaminowy hełm piechoty M1, czy hełm czołgowy ze słuchawkami? A może furażerka/czapka polowa/garnizonowa? Bo że na lewym ramieniu miał kolorowy trójkącik 2 AD, to chyba pewne. No i letni mundur. Wiesz co ja bym obstawiał na ten śmieszny hełm czołgowy bo pewnie był podpięty do interkomu, ew. kombinację hełm czołgowy ze skorupą M1 , no i nie zapomnij że kierowca był specjalistą po kursie czyli co najmniej starszym szeregowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia Dwa daszki i T? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia (edytowane) 8 godzin temu, Lipstein napisał: Dwa daszki i T? Może być starszy szeregowy ( ten pierwszy) albo też jak słusznie zauważyłeś technik piątej klasy ew. technik czwartej klasy (ten ostatni): Edytowane 23 Stycznia przez Adams M1A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia (edytowane) Mam gdzieś takie dystynkcje... W zestawie blaszek są elementy do złożenia ostróg na gąsienice, ale że oczy i ręka już nie te, pociąłem jakieś złomowe części z M10, oszlifowałem i pomalowałem Dark Iron. Ze zdjęć wynika, że były to odlewane stalowe lub staliwne elementy, więc nie będę szaleć z blaszkami. Mam problem: kierowca po obcięciu obu rąk nijak nie zmieści się między burtą kadłuba a osłoną działa. Edytowane 24 Stycznia przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi