Lipa Napisano 19 Listopada 2022 Share Napisano 19 Listopada 2022 Witam. Kolejna rozgrzebana łutka to tytułowy, o jakże dzwięcznej nazwie, SEEHUND. Chodził za mną ten kasztan od dłuższego czasu. Zakupiłem go w sumie tylko jako zabawkę do malowania, ale może coś tam więcej przy nim podłubie. Pierwsze wrażenia to taki ukraiński mistercraft Przesunięcia form. Detal ciosany młotem. New is the best. Puki co pierwszy beton wylany, pora szlifować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Listopada 2022 Share Napisano 19 Listopada 2022 Vorwärts, Gott mit uns 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 19 Listopada 2022 Share Napisano 19 Listopada 2022 O tak, cierpiało się przy tym. Chętnie popatrzę jak ktoś to fachowo potraktuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 19 Listopada 2022 Share Napisano 19 Listopada 2022 Fajne szkaradztwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 19 Listopada 2022 Autor Share Napisano 19 Listopada 2022 21 minut temu, Klapouch napisał: O tak, cierpiało się przy tym. Chętnie popatrzę jak ktoś to fachowo potraktuje Fachowo powiadasz.... Nie ten warsztat. Tu beż młota to nie robota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 2 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2022 Witam. Przez ostatnie półtora tygodnia wytaczałem najcięższy sprzęt i najlepsze patyczki do szlifowania. Tak z grubsza poprawiłem to co mnie najbardziej irytowało. Torpedy wymagają jeszcze dopracowania i nieco szpachli. Jest krzywo bo robiłem to po flaszce. Jak te nasze Pingwiny grają, to jakoś tak... No, ciężko się to na trzezwo ogląda De facto starczy, że 40% obwodu będzie w miarę prosto i będzie ok. Resztę zasłoni kadłub. Jak po podkładzie mi się nie będzie podobać to najwyżej zaszpachluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Szydercza Gała 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 14 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2022 Nic ciekawego w sumie puki co się nie dzieje Doszło kila dziur, dmuchałem kondona i obrobiłem wszystkie plastyki prócz drugiej dzidy wystającej z kiosku Większość poskładana na sucho. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 Nowe cygara. Tego nie widać ale sporo pracy w nie włożyłem a i tak idealne nie są. Co nie zmienia faktu, że i tak lepsze jak te zestawowe szajsy Malowanie TUSZ TUSZ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 Odpalaj HERMANA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2023 kajn PODKŁAD, kajn ARBEIT. Czas kończyć szajsa, inne łUtki czekajOM. Jak mi zdrowie pozwoli to będzie spam warsztatami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 I kolejna cwelinka mija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2023 Pan Zbieracz za to pewnie nie odpuścił. Ciekawe ile swojOM na bombki w tym roku naciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 7 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2023 Szkic koncepcyjny zrobiony. Właściwe cieniowanie i kolorowanki to już chyba nowym aerografem będę musiał bo ten rzyga farbą a nie maluje. Przy kolorowaniu u-84 go wyczyściłem i zaczął mi w miarę normalnie malować dopiero jak rozpuszczalnik wyciekł wszystkimi otworami jakimi mógł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Stycznia 2023 Share Napisano 7 Stycznia 2023 (edytowane) Edytowane 7 Stycznia 2023 przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 7 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2023 Rozumiem, że jak se pośpiewam to doda mi otuchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 Ale tupanie to może sobie odpuszczę. Raz, żeby nie denerwować sOMsiadów a dwa jeszcze portret aDOLFA spadnie ze ściany i co? Tymczasem Rewelacja na Bałtyku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 4 godziny temu, Lipa napisał: Rewelacja na Bałtyku... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 (edytowane) Gra wstEMpna zakończona. Kolor niby biały położon. Etap, którym można się eee.. mamie pochwFalić, bo w sumie nic nie widać z racji niewielkiej różnicy w odcieniu od podkładu. Za to jest solidna podwalina pod wszelkiej maści pikassa, komiksy i manewry mangozjebcze. No i najcięższe palenie kompresora mamy za sobą Teraz czas przyciemniania, rozjaśniania dodawania kolorów z przysłowiowej D... Kupa roboty a wyjdzie jak zawszeKapturek z patafixa muszę nowy założyć bo ten mi się przycisnał. Czeba się zabezpieczać Edytowane 8 Stycznia 2023 przez Lipa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 3 hours ago, Lipa said: Kupa roboty a wyjdzie jak zawsze A niby czemu? Ma wyjść taj, jak należy i tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 (edytowane) 29 minut temu, Superbe napisał: A niby czemu? Ma wyjść taj, jak należy i tego się trzymaj Masz kadłub u-96. Zobacz galerię i pomyśl co mogło pójść NIE tak HAHAHA Edytowane 8 Stycznia 2023 przez Lipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2023 Tak. Następny będzie lepszy To tera lakier, kalki, oleje i trza kończyć dziada. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi