mikemc Napisano 24 Listopada 2022 Share Napisano 24 Listopada 2022 Witam. Kilka zdjęć z ukończonego projektu. Scammell od Thunder Model plus D7 Tractor od Miniart w skali 1:35. Pozdrawiam 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 24 Listopada 2022 Share Napisano 24 Listopada 2022 Cześć! Piękny model! Bardzo mi się podoba, jak zawieszenie ciągnika i przyczepy "współpracuje" z podstawką! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Listopada 2022 Share Napisano 25 Listopada 2022 Super model. Bardzo mi się podoba. A z czego zrobiłeś drogę? Na mój gust wygląda bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Listopada 2022 Share Napisano 25 Listopada 2022 świetny model i równie świetna podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 25 Listopada 2022 Autor Share Napisano 25 Listopada 2022 Witam Podstawka zrobiona została z masy samoutwardzalnej. Na to nałożona była jedną z past do dioram AK. Na końcu wszystko pomalowane farbami od Tamyia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Listopada 2022 Share Napisano 25 Listopada 2022 Ładne to, bardzo podoba mi się kompozycja. Wykonanie klasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 25 Listopada 2022 Share Napisano 25 Listopada 2022 (edytowane) Fantastyczne modele i świetne osadzone na podstawce - wszystko ze sobą bardzo dobrze współgra. Widowiskowe i realistyczne Wybacz ale nie mogłem się powstrzymać: Edytowane 25 Listopada 2022 przez TAW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Listopada 2022 Share Napisano 25 Listopada 2022 Super coraz fajniejsze modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 1 Grudnia 2022 Share Napisano 1 Grudnia 2022 Zajebisty temat i wykon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi