iceman Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Straszny podział technologiczny modelu i grube kalkomanie z napisami eksploatacyjnymi sprawiły, że prędko do tego zestawu nie wrócę. Malowany AK RC, brudzenie aerograf, kredki i oleje. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Eduard jest specyficzny ale da się to ogarnąć, a tobie wyszło to świetnie. Maggiore Bellagambi byłby dumny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Przez ciekawość aż przyjrzałem się Gustawom w wypraskach. Czy signor Bellagambi byłby dumny to nie wiem, ale model cieszy oko. Świetny BeeF po włosku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Bardzo mi się podoba o czym już wiesz, a najbardziej podoba mi się spód modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Bardzo ładny "Mesiu we włoskim garniturku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Bardzo lubię Twój styl i poziom, z jakim odtworzone jest malowanie. Włoskie oznaczenia świetnie przełamują niemiecką sztampę. Interesująco wyglądają te AK Reale.. Mam wrażenie, że odbiegają od MRP i to w dobrym kierunku (przez co rozumiem zgodność z wbitym w głowę wyobrażeniem...). Dobrze się nimi maluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 30 Listopada 2022 Autor Share Napisano 30 Listopada 2022 Dziękuję, cieszy mnie pozytywny odbiór Mikołaj, nie malowałem MRP. Real Colorsami maluję się świetnie, bardzo dobrze kryją i dają wytrzymałą powierzchnię. Moja opinia o tych farbach opiera się głównie na konkretnych kolorach do lotniczego kamuflażu, nie malowałem podstawowymi barwami (nadal za najlepsze są dla mnie klasyczne tamiye). Reasumując, na tą chwilę to moje ulubione farby Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 To zdjęcie najlepiej pokazuje klasę tego modelu. Brawo! W dniu 27.11.2022 o 13:45, iceman napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Grudnia 2022 Share Napisano 1 Grudnia 2022 Świetnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi