aProdi Napisano 1 Grudnia 2022 Share Napisano 1 Grudnia 2022 W miarę nowy produkt Eduarda zrobiony w zasadzie prosto z pudła. Składał się całkiem przyjemnie, ale trzeba uważać na mocowanie silnika do kadłuba. Malowanie Gunze z wyjątkiem wnętrza które dostało bronze green z Valejo. 27 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 1 Grudnia 2022 Share Napisano 1 Grudnia 2022 Bardzo ładny Podobają mi się zwłaszcza zaakcentowane linie nitów i ogolne brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Bardzo ładny zaiste. Nity dał producent, czy coś naklejałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Gratuluję! Kawałek fajnego modelu, przyjemnie dla oka zmalowanego. Tak w sam raz IMHO, nieprzesadny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aProdi Napisano 2 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2022 Dzięki za miłe komentarze, Jak pisałem, model w zasadzie z pudła. Nity oryginalne. Eduard się postarał i są wklęsłe, wypukłe, większe i mniejsze - pełen wybór. Trzeba tylko uważać jak się operuje papierem ściernym... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Takie ładne zaciemnienie przy liniach podziału blach to zasługa preshadingu, czy washa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aProdi Napisano 3 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2022 W zasadzie wszystkiego po trochu. I dodałbym do tego również postshading zrobiony mocno rozcieńczoną mieszanką czerni, brązu i białego (czy szarego - już nie pamiętam). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 3 Grudnia 2022 Share Napisano 3 Grudnia 2022 16 godzin temu, aProdi napisał: Trzeba tylko uważać jak się operuje papierem ściernym... "Przypadłość" wszystkich nowych modeli Eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 3 Grudnia 2022 Share Napisano 3 Grudnia 2022 No i patrz nie ma nitów to źle są nity też źle. I jak tu producenci mają nam dogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 Bardzo ładny, wykonanie technicznie super, ale wizualnie troche za bardzo te linie podziału jak dla mnie podkreślone. Troche w świat fallouta wręcz wchodzi. ..zapewne kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 Świetna praca, mój czeka w pudle na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 Świetny! plamki pod spodem to na sól robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aProdi Napisano 6 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2022 Dzięki za komentarze, cieszę się że się podoba. W dniu 4.12.2022 o 19:05, alienus napisał: [...] ale wizualnie troche za bardzo te linie podziału jak dla mnie podkreślone. Troche w świat fallouta wręcz wchodzi. ..zapewne kwestia gustu Też mam takie wrażenie jak patrzę na zdjęcia. Na żywo wygląda to trochę mniej nachalnie 21 godzin temu, raptorf22 napisał: [...] plamki pod spodem to na sól robione? Tak. Niestety nie wyszło dokładnie tak jak chciałem. Na górze kadłuba niepotrzebnie dałem dwie warstwy białego filtra. Starczyła by jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi