Patterson Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Ostatnio nie mam czasu popracować, ale z wolna się skubie to i owo. przejściowa MNH (Italeri) MNH (Tamiya) MIAG (Tamiya) Wczesne MIAG (DML) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Fajna kolekcja do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art1992 Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 No to się kolega Patterson teraz pobawi farbkami. :P Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 o rany, fajna rodzinka... a kiedy malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Może będzie teścik nowych farbek jak przewiduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Fajnie wyglądają, zapewne po malowaniu będą świetne A ja zapytam, jak Patterson prostujesz puszki (w tym wypadku Lipton, cytryna? )? Czym to rozprostować, przypuśćmy, że chciałbym zrobić te osłony co Ty. Bo przecież to zaokrąglone jest. Chyba nie młotkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Jak kiedyś się w to bawiłem i rozprostowywałem jakąś cholernie ciężką rurą. Efekty wychodziły mi nieraz mizernie nie raz prościutko... Wszystko zależy od techniki i narzędzi, którymi się to wykonuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Czym to rozprostować, Krawędź biurka, stołu i dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Patterson Ty tak zawsze sklejasz po plutonie wozów od razu ? Bardzo miłe dla oka zdjątka, malowanie będzie pewnie tak samo dobre jak precyzja klejenia modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam, dzięki Panowie, modeliki się zbierają, bo mam remont i nie wiem nawet w którym kartonie mam lakiernie, a posklejać zawsze się da Potem nadrobię zaległości na nowym warsztacie. Niedługo zapodam fotki plutonu Panther czekających na malowanie. Puchy prostowane na szkle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Danke schön. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 a posklejać zawsze się da Dokładnie, sam nawet udowodniłem. "pokaż mi pomalowany model, a powiem Ci kim jesteś" ;) Niebawem JGDPTHR-liczę na Ciebie, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 A posię Ostatnie ulepki z przed remontu. viewtopic.php?t=8478 viewtopic.php?t=7271&highlight=msz viewtopic.php?t=6927&highlight=msz viewtopic.php?t=8056 To prace z tego roku, żeby niebyło, że nic nie kończę :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 8 Września 2008 Autor Share Napisano 8 Września 2008 (edytowane) Witajcie! Od pewnego czasu prace zwłaszcza malarskie idą fatalnie :| ze względu na problemy dnia codziennego jak i brak malarni spowodowany remontem Niemniej kilka pojazdów doczołgało się do stanu gotowości do malowania. Oto i one: Panther Ausf.D (nr.631 „Das Reich” Lato 1943) Premium 6299 Panther Ausf.A Early (nr.221 1Abteilung/Panzer-Regiment 4, Anzio 44) DML 6160 Panther Ausf G. Early (nr.309 Pz.Div. HitlerJugend – Falaise 44) DML 9045 Panther Ausf G. Steel Wheel ( 1Pz.SS.Div.A.H.) Smart Mam nadzieje, że wam się spodoba Oczywiście juz niedługo, mam nadzieję, na nowym warsztacie się pomalują. Edytowane 9 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Mam nadzieje, że wam się spodoba Bardzo mi się podoba Zazdroszcze wiedzy na temat Panther. Interesujące te wszystkie przeróbki różnokolorowe. W sumie to szkoda malować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Świetny efekt tych przestrzelin w kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi