Evildead Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Spoko dzięki, no zestawowe też są git, te Twoje to to inny typ , ładne ale koszty dodatkowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia Tak ale powiem szczerze, że w porównaniu do jakości to cena i tak jest niska. Przykładowo ostatnio kupiłem dwa komplety do Type 97 z ET Model, jeden za 180zł i musiałem go reklamować. A pewnie wyjdzie na to, że producent to oleje i trzeba będzie kupić kolejne gąsienice żeby skończyć Japończyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia Nowy nabytek. Koło 6633, 6792, 6901, 6919 to kolejna perełka w mojej kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia Gotowy do malowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia Tera taki. Z PanzerArtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 11 Kwietnia Autor Share Napisano 11 Kwietnia Tyłek zrobiony. Torby przyklejone. Tera reszta bydlaka. Pozdrawiam. K. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia W końcu robisz jakieś fajne pojazdy wieże czym ciapałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 11 Kwietnia Autor Share Napisano 11 Kwietnia 27 minut temu, piotrkur napisał: W końcu robisz jakieś fajne pojazdy wieże czym ciapałeś? Nawet nie pamiętam. Chyba szpachla Gunze biała i Leveling. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Kwietnia Autor Share Napisano 12 Kwietnia Reszta Beoba gotowa na podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia Jutro będzie małe malowanie podkładów. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Kwietnia Autor Share Napisano 14 Kwietnia Model gotowy. Tylko kupić gąsienicę na Ebay i zrobić. Pozdrawiam. K. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Kwietnia Autor Share Napisano 14 Kwietnia Podkład na Beobie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Kwietnia Autor Share Napisano 14 Kwietnia (edytowane) Gąsienice gotowe do malowania. Będę malować dwa komplety na raz do modeli Chi-Ha, które posiadam. Pozdrawiam. K. Edytowane 14 Kwietnia przez Konrad-Ciba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia Doszły małe kępki trawy na Type 94 i zrobiłem zdjęcie moich dwóch zimowek - kolekcja będzie za niedługo większa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia Przemalowałem. Gotowy na washa. Pozdrawaim. K. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia BT też przemalowałem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Kwietnia Autor Share Napisano 18 Kwietnia Dodałem trochę plastyczności na kolorach kredkami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia BT wygląda super, ale tan japończyk w ogóle mnie nie przekonuje wygląda jakby wtarto w niego dużo pigmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Kwietnia Autor Share Napisano 18 Kwietnia Gotowy. Na koniec dodałem jeszcze trochę kontrastu czarnym washem. Pozostały jedynie gąsienice. Pozdrawiam. K. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Ten żółty to czym wymalowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia A ja się pytam po raz kolejny. Czemu na TWOICH czołgach nie ma obić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Kwietnia Autor Share Napisano 18 Kwietnia 44 minuty temu, _OldMan_ napisał: Ten żółty to czym wymalowałeś ? O kamuflaż Ci chodzi czy o pomarańczowy pas? 4 minuty temu, patrykd napisał: A ja się pytam po raz kolejny. Czemu na TWOICH czołgach nie ma obić Są obicia na wszyskich moich skończonych modelach. Tylko są one zauważalne dopiero po powiększeniu zdjęć. Jak sobie popatrzysz dobrze to zobaczysz rysy i obicia, które sobie zawsze robię w swoim guście czyli minimalne. To będzie szybki, przyjemny i relaksowy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Na tym zdjęciu widzę dwa rodzaje żółtego. Proszę cię o podanie nr i marki farb które użyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Kwietnia Autor Share Napisano 18 Kwietnia Ten bardzo jasny żółty to Gunze C321 a ten drugi który trochę wpada w beż to C524. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia te kredki są trwałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi