ESP Napisano 31 Grudnia 2022 Share Napisano 31 Grudnia 2022 (edytowane) Aby nie było, że nic w 2022 nie skończyłem. Na razie same zdjęcia. Opis i zdjęcia z budowy wrzucę później. Zdjęcia jak zawsze Mastro Woit Składniki: Edytowane 31 Grudnia 2022 przez ESP 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 1 Stycznia 2023 Share Napisano 1 Stycznia 2023 Bardzo ładnie zmalowany!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 1 Stycznia 2023 Share Napisano 1 Stycznia 2023 Świetnie pomalowany, pobrudzony z wyczuciem. Dobre fotki - na białym tle lepsze imho. Ładny model w rzadkim malowaniu - "N" jak NAVY... Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Stycznia 2023 Share Napisano 1 Stycznia 2023 Bardzo fajny Falcon, duży plus za wybór wersji. N-ka nie jest kochana przez modelarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 1 Stycznia 2023 Share Napisano 1 Stycznia 2023 27 minut temu, barszczo napisał: N-ka nie jest kochana przez modelarzy. Dlatego kiedyś się zmierzę z tematem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 15 godzin temu, HK1885 napisał: Dlatego kiedyś się zmierzę z tematem. Tak to jest bardzo dobra koncepcja, ja też zamierzam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 Bardzo ładny model. I do tego świetne fotki. Komplet pozytywnych wrażeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksc Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 W dniu 2.01.2023 o 06:28, Pawel.G napisał: Tak to jest bardzo dobra koncepcja, ja też zamierzam Dostałem ten model, a teraz czekam aż wyjdzie nowy F-16 z Kinetica żeby się posmucić, że mam vintage. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2023 Patrząc na zdjęcia pierwszych zbudowanych kineticów to Tamiya nie ma się czego wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksc Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 30 minut temu, ESP napisał: Patrząc na zdjęcia pierwszych zbudowanych kineticów to Tamiya nie ma się czego wstydzić W 2022 wyszedł 100% nowy model Kinetica, ale jeszcze nie widziałem go w ofercie polskich sklepów. Porównywałem niektóre miejsca i to Tamiya ma pewne uproszczenia. Może zrobię mix tych dwóch modeli, bo oba mają zduplikowane wloty, osłony podwozia, golenie itp, więc można wybrać lepsze elementy z obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2023 2 godziny temu, ksc napisał: W 2022 wyszedł 100% nowy model Kinetica, Wiem, o tym modelu piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Piękny model. Piękne fotki. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Patrzę, patrzę i napatrzeć się nie mogę. Piękny Jeśli chodzi o N to bardziej mi leży ten w niebieskiej tonacji (mam go zrobionego w 72) ale twój mnie przekonuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Nic dodać nic ująć piękny i tyle . Pozdrawiam Mirek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi