Kamil K. Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Cześć, Ostatni model skończony w 2022 doczekał się galerii. Ten konkretny GT-MU początkowo, przez wiosnę i początek lata 2014 r. służył prorosyjskim separatystom z batalionu "Duch". 27 lipca wóz został przejęty przez ochotników z ukraińskiego batalionu "Donbas" na terenie huty szkła w Lisiczańsku. Jesienią i zimą 2014 roku pojazd służył żołnierzom z 4. batalionu Nacgwardii "Kruk". Na przełomie 2014/2015 uszkodzony w jednej z potyczek, a później prawdopodobnie odremontowany i przywrócony do służby - tylko nie wiadomo po której stronie frontu. Link do warsztatu: Makro - wrogiem modelarza. Pozdrowienia! 20 Quote
jarek Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Podoba mi się.Spawy na pordzewiałej blasze,super. Quote
Bartosz Ciesielski Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Też mi się podoba a wiesz ile na Ukrainie używa się takich tuningowanych sprzętów Quote
Kamil K. Posted January 3, 2023 Author Posted January 3, 2023 Dzięki za opinie, fajnie że się podoba. 1 minutę temu, Bartosz Ciesielski napisał: Też mi się podoba a wiesz ile na Ukrainie używa się takich tuningowanych sprzętów Z obecnej fazy konfliktu to widziałem jeden albo dwa - jeśli mowa stricte o tuningowanych GT-MU 1 Quote
TAW Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Konkretny pojazd ze zdjęcia w bardzo konkretnym wykonaniu. Nie tylko pojazd bo i otoczenie też pierwszorzędne. Zresztą jak zwykle w Twoich pracach Quote
Bartosz Ciesielski Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 22 godziny temu, Kamil K. napisał: Dzięki za opinie, fajnie że się podoba. Z obecnej fazy konfliktu to widziałem jeden albo dwa - jeśli mowa stricte o tuningowanych GT-MU Ogólnie o sprzecie Quote
copycat Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Nie zawodzisz od lat, przyjemnie się ogląda twoje prace. Quote
Kamil K. Posted January 5, 2023 Author Posted January 5, 2023 Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystkie opinie Quote
Recommended Posts