Kamil K. Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 Cześć, Ostatni model skończony w 2022 doczekał się galerii. Ten konkretny GT-MU początkowo, przez wiosnę i początek lata 2014 r. służył prorosyjskim separatystom z batalionu "Duch". 27 lipca wóz został przejęty przez ochotników z ukraińskiego batalionu "Donbas" na terenie huty szkła w Lisiczańsku. Jesienią i zimą 2014 roku pojazd służył żołnierzom z 4. batalionu Nacgwardii "Kruk". Na przełomie 2014/2015 uszkodzony w jednej z potyczek, a później prawdopodobnie odremontowany i przywrócony do służby - tylko nie wiadomo po której stronie frontu. Link do warsztatu: Makro - wrogiem modelarza. Pozdrowienia! 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 Podoba mi się.Spawy na pordzewiałej blasze,super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 Fajny cudak Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 Też mi się podoba a wiesz ile na Ukrainie używa się takich tuningowanych sprzętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2023 Dzięki za opinie, fajnie że się podoba. 1 minutę temu, Bartosz Ciesielski napisał: Też mi się podoba a wiesz ile na Ukrainie używa się takich tuningowanych sprzętów Z obecnej fazy konfliktu to widziałem jeden albo dwa - jeśli mowa stricte o tuningowanych GT-MU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Świetny model. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Konkretny pojazd ze zdjęcia w bardzo konkretnym wykonaniu. Nie tylko pojazd bo i otoczenie też pierwszorzędne. Zresztą jak zwykle w Twoich pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 22 godziny temu, Kamil K. napisał: Dzięki za opinie, fajnie że się podoba. Z obecnej fazy konfliktu to widziałem jeden albo dwa - jeśli mowa stricte o tuningowanych GT-MU Ogólnie o sprzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Nie zawodzisz od lat, przyjemnie się ogląda twoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2023 Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi