laskonogi Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Napisano 2 Kwietnia 2023 35 minut temu, Szydercza Gała napisał: więcej tych HenrykUF nie trzeba dojdzie jeszcze de facto obsada mostka i jakiś koleżka na wantach 36 minut temu, Szydercza Gała napisał: zalecam skończenie wszystkiego na spokojnie i we właściwym tempie. tak ! jak nigdy idzie mi z tym Ping Pongiem spokojnie i miarowo, jak nie ja :)))) A teraz pyt =-generalnie to ta moja krypa przedstawia ćwiczenia ogniowe (no przygotowania i zaraz beda ) i teraz pomyslałem sobie o ziutku w bocianim co to nadaje kod sygnałowy - ale to bez sensu chyba ? to powinno byc zawieszone na flaglince czy czymś takim wzdłuż "want" ? i czy jeśli tak to czy powinno byc wg tego zawieszone Admiral Home Popham Telegraph signal book 1806 (tak znalazłem tylko z tego roku ) http://3decks.pbworks.com/f/Admiral%20Home%20Popham%20Telegraph%20signal%20book%20Final%20edition.pdf kod 295 (fire)/ kod 631 (practice) ? ktoś coś ? znalazłem też w temacie kodów sygnałowych cos takiego może kogoś zainteresuje http://zbrojownia.cbw.wp.mil.pl:8080/Content/1901/SZ_28945_INW_18675_H.pdf 1 Cytuj
laskonogi Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Napisano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) Obsada mostka jest Dojdą retusze i chyba powoli koncze .. Wesolych Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez laskonogi 2 Cytuj
M.A.V. Napisano 9 Kwietnia 2023 Napisano 9 Kwietnia 2023 W dniu 2.04.2023 o 13:33, laskonogi napisał: ....generalnie to ta moja krypa przedstawia ćwiczenia ogniowe (no przygotowania i zaraz beda ) i teraz pomyslałem sobie o ziutku w bocianim co to nadaje kod sygnałowy - ale to bez sensu chyba ? to powinno byc zawieszone na flaglince czy czymś takim wzdłuż "want" ? moim skromnym zdaniem : - przy strzelaniu na mały dystans (nie z głównych dział) = gostek na bocianim z flagami - przy strzelaniu na daleki dystans = wciągnięte flagi kodu sygnałowego W dniu 2.04.2023 o 13:33, laskonogi napisał: Admiral Home Popham Telegraph signal book 1806 (tak znalazłem tylko z tego roku ) http://3decks.pbworks.com/f/Admiral%20Home%20Popham%20Telegraph%20signal%20book%20Final%20edition.pdf kod 295 (fire)/ kod 631 (practice) ? tym bym się nie sugerował bo to jednak azjatyckie klimaty i mogli mieć po swojemu W dniu 2.04.2023 o 13:33, laskonogi napisał: znalazłem też w temacie kodów sygnałowych cos takiego może kogoś zainteresuje http://zbrojownia.cbw.wp.mil.pl:8080/Content/1901/SZ_28945_INW_18675_H.pdf no Kolego ! za ten skarb to masz Waćpan u mnie dobrą flachę 1 Cytuj
laskonogi Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Napisano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, M.A.V. napisał: 3 godziny temu, M.A.V. napisał: tym bym się nie sugerował bo to jednak azjatyckie klimaty i mogli mieć po swojemu No wlasnie, idac tym tropem, na razie nic nie ruszyłam w temacie. Mniej znaczy lepiej... Czytając klasyków jedyna fota jaka znam z flagami to taka - ale to japońskie czasy Ping Ponga i do tego gala banderowa Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez laskonogi Cytuj
laskonogi Napisano 29 Maja 2023 Autor Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) No musze fotki zrobić .... w koncu Czuje sie ta pałą zmotywowany Edytowane 29 Maja 2023 przez laskonogi 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 29 Maja 2023 Napisano 29 Maja 2023 Ja myślę, bo następnym razem będzie las pał 2 Cytuj
socjo1 Napisano 31 Maja 2023 Napisano 31 Maja 2023 W dniu 29.05.2023 o 10:38, laskonogi napisał: No musze fotki zrobić .... w koncu Czuje sie ta pałą zmotywowany Rozumniem, że wodowanie odbędzie się na Baborybie? Cytuj
laskonogi Napisano 31 Maja 2023 Autor Napisano 31 Maja 2023 Godzinę temu, socjo1 napisał: Rozumniem, że wodowanie odbędzie się na Baborybie? lezy takie podanie w biurze bosmanatu portu złożone przez młodszych załogantów u mnie w domu ... 1 Cytuj
socjo1 Napisano 4 Czerwca 2023 Napisano 4 Czerwca 2023 Czy coś masz nam do powiedzenia, druhu Boruchu? (i pokazania)???? Cytuj
laskonogi Napisano 4 Czerwca 2023 Autor Napisano 4 Czerwca 2023 no ten tego tam ... faktycznie doszło do wodowania na Warszawskiej Babarybie i ku memu zaskoczeniu takowy kwiatek sie trafił jupi ja jo wiec te Szydercze pały w połączeniu z tym wyróżnieniem powodują iż mam jutro twardy plan obzdjęciowania uradowanie zaskoczony i nadal nie do konca w to wierzący, jako iż w dziale fushima także dokonałem aktualizacji dziękuje za za wasze w słusznej sprawie kopniaki przy projektach // co zaznaczałem w opisach do modeli co by nie było wiec to wyróżnienie jest dla Was także L))) 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi