laskonogi Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 35 minut temu, Szydercza Gała napisał: więcej tych HenrykUF nie trzeba dojdzie jeszcze de facto obsada mostka i jakiś koleżka na wantach 36 minut temu, Szydercza Gała napisał: zalecam skończenie wszystkiego na spokojnie i we właściwym tempie. tak ! jak nigdy idzie mi z tym Ping Pongiem spokojnie i miarowo, jak nie ja :)))) A teraz pyt =-generalnie to ta moja krypa przedstawia ćwiczenia ogniowe (no przygotowania i zaraz beda ) i teraz pomyslałem sobie o ziutku w bocianim co to nadaje kod sygnałowy - ale to bez sensu chyba ? to powinno byc zawieszone na flaglince czy czymś takim wzdłuż "want" ? i czy jeśli tak to czy powinno byc wg tego zawieszone Admiral Home Popham Telegraph signal book 1806 (tak znalazłem tylko z tego roku ) http://3decks.pbworks.com/f/Admiral%20Home%20Popham%20Telegraph%20signal%20book%20Final%20edition.pdf kod 295 (fire)/ kod 631 (practice) ? ktoś coś ? znalazłem też w temacie kodów sygnałowych cos takiego może kogoś zainteresuje http://zbrojownia.cbw.wp.mil.pl:8080/Content/1901/SZ_28945_INW_18675_H.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) Obsada mostka jest Dojdą retusze i chyba powoli koncze .. Wesolych Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez laskonogi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Kwietnia 2023 Share Napisano 9 Kwietnia 2023 W dniu 2.04.2023 o 13:33, laskonogi napisał: ....generalnie to ta moja krypa przedstawia ćwiczenia ogniowe (no przygotowania i zaraz beda ) i teraz pomyslałem sobie o ziutku w bocianim co to nadaje kod sygnałowy - ale to bez sensu chyba ? to powinno byc zawieszone na flaglince czy czymś takim wzdłuż "want" ? moim skromnym zdaniem : - przy strzelaniu na mały dystans (nie z głównych dział) = gostek na bocianim z flagami - przy strzelaniu na daleki dystans = wciągnięte flagi kodu sygnałowego W dniu 2.04.2023 o 13:33, laskonogi napisał: Admiral Home Popham Telegraph signal book 1806 (tak znalazłem tylko z tego roku ) http://3decks.pbworks.com/f/Admiral%20Home%20Popham%20Telegraph%20signal%20book%20Final%20edition.pdf kod 295 (fire)/ kod 631 (practice) ? tym bym się nie sugerował bo to jednak azjatyckie klimaty i mogli mieć po swojemu W dniu 2.04.2023 o 13:33, laskonogi napisał: znalazłem też w temacie kodów sygnałowych cos takiego może kogoś zainteresuje http://zbrojownia.cbw.wp.mil.pl:8080/Content/1901/SZ_28945_INW_18675_H.pdf no Kolego ! za ten skarb to masz Waćpan u mnie dobrą flachę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, M.A.V. napisał: 3 godziny temu, M.A.V. napisał: tym bym się nie sugerował bo to jednak azjatyckie klimaty i mogli mieć po swojemu No wlasnie, idac tym tropem, na razie nic nie ruszyłam w temacie. Mniej znaczy lepiej... Czytając klasyków jedyna fota jaka znam z flagami to taka - ale to japońskie czasy Ping Ponga i do tego gala banderowa Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Kwietnia 2023 Share Napisano 9 Kwietnia 2023 Przecież to PRANIE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 No i gdzie ta galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 29 Maja 2023 Autor Share Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) No musze fotki zrobić .... w koncu Czuje sie ta pałą zmotywowany Edytowane 29 Maja 2023 przez laskonogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Ja myślę, bo następnym razem będzie las pał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 31 Maja 2023 Share Napisano 31 Maja 2023 W dniu 29.05.2023 o 10:38, laskonogi napisał: No musze fotki zrobić .... w koncu Czuje sie ta pałą zmotywowany Rozumniem, że wodowanie odbędzie się na Baborybie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 31 Maja 2023 Autor Share Napisano 31 Maja 2023 Godzinę temu, socjo1 napisał: Rozumniem, że wodowanie odbędzie się na Baborybie? lezy takie podanie w biurze bosmanatu portu złożone przez młodszych załogantów u mnie w domu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 Czy coś masz nam do powiedzenia, druhu Boruchu? (i pokazania)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 4 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2023 no ten tego tam ... faktycznie doszło do wodowania na Warszawskiej Babarybie i ku memu zaskoczeniu takowy kwiatek sie trafił jupi ja jo wiec te Szydercze pały w połączeniu z tym wyróżnieniem powodują iż mam jutro twardy plan obzdjęciowania uradowanie zaskoczony i nadal nie do konca w to wierzący, jako iż w dziale fushima także dokonałem aktualizacji dziękuje za za wasze w słusznej sprawie kopniaki przy projektach // co zaznaczałem w opisach do modeli co by nie było wiec to wyróżnienie jest dla Was także L))) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 Gratulacje, naprawdę zasłużyłeś! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 ZUCH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH123 Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 Gratulacje. Nagroda zasłużona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi