marskan Napisano 19 Marca 2023 Autor Share Napisano 19 Marca 2023 (edytowane) Wchodzą kolory. Edytowane 19 Marca 2023 przez marskan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 23 Marca 2023 Autor Share Napisano 23 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Marca 2023 Share Napisano 23 Marca 2023 Kolory fanie się prezentują. Powodzenia z węzełkami. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 25 Marca 2023 Autor Share Napisano 25 Marca 2023 Kolejny mały krok. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Marca 2023 Share Napisano 25 Marca 2023 Zaczyna wyglądać, jest dobrze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 25 Marca 2023 Share Napisano 25 Marca 2023 Fajnie to wygląda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 25 Marca 2023 Autor Share Napisano 25 Marca 2023 Lakier błyszczący trochę zakrył cieniowanie zieleni. Następne w kolejce kalkomanie, a potem zacznie się zabawa z olejami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 26 Marca 2023 Autor Share Napisano 26 Marca 2023 Kalki już na miejscu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 W galerii Karasia była dyskusja na temat koloru przedniej części osłony silnika. Jesteś powinien, że w Twoim samolocie była robiona z mosiądzu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 27 Marca 2023 Autor Share Napisano 27 Marca 2023 Nie sądzę żeby była z mosiądzu. Może powinienem więcej pisać, a nie tylko wrzucać zdjęcia wtedy nie byłoby wątpliwości. Początkowo pomalowałem ją na stalowo - taka jaka faktycznie była. Później próbowałem psiknąć lekko kolorem 'burnt metal' - ale straciłem kontrolę i poleciało równo po całości. Dlatego wyglądał jak mosiądz. Wczoraj wieczorem trochę popracowałem nad tym z olejami i dziś zrobiłem zdjęcie przy świetle dziennym. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Moim zdaniem teraz wygląda o niebo lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Zdecydowanie lepiej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 31 Marca 2023 Autor Share Napisano 31 Marca 2023 Aktualny stan prac. Trochę filtrów, lekkie brudzenie, otarcia na brzegach odkręcanych blach i lakier satynowy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Marca 2023 Share Napisano 31 Marca 2023 Bardzo ładnie, czekam aż poskładasz go do kupy. Na mnie czeka większy Gladiator z ICMu i tylko naciągi na razie mnie skutecznie hamują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 31 Marca 2023 Autor Share Napisano 31 Marca 2023 Cytat Bardzo ładnie, czekam aż poskładasz go do kupy. Na mnie czeka większy Gladiator z ICMu i tylko naciągi na razie mnie skutecznie hamują. Dzięki. Z niecierpliwością czekam na warsztat Twojego Gladiatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Górny płat jest już na swoim miejscu. Zrobione naciągi, jeszcze nie wszystkie przyklejone - na razie na taśmę modelarską do sprawdzenia. Po przyklejeniu zostanie zaszpachlowanie i wypolerowanie szczelin, no i malowanie górnego płata. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Bardzo ładna sylwetka. Malowanie dopełnia całości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Górny płat gotowy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 1 Maja 2023 Autor Share Napisano 1 Maja 2023 Skończony. Jak kupię duży arkusz papieru na tło, żeby zrobić lepsze zdjęcia to wstawię do galerii. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Maja 2023 Share Napisano 1 Maja 2023 Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Maja 2023 Share Napisano 1 Maja 2023 Świetnie wyszedł, ale trochę zabawy jednak było . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 1 Maja 2023 Autor Share Napisano 1 Maja 2023 Cytat Świetnie wyszedł, ale trochę zabawy jednak było Dzięki. Trochę zabawy i niestety trochę wpadek. Zapewne w galerii będzie to widać i tam napiszę o wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Maja 2023 Share Napisano 1 Maja 2023 pierwsza klasa ! ( jakosciowo a nie szkolna... ) az sie wzialem za swojego w 72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 1 Maja 2023 Share Napisano 1 Maja 2023 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 1 Maja 2023 Share Napisano 1 Maja 2023 Wygląda zacnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi