ccrriiss Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Jeżeli ta siateczka jest kartonowa to ja "wysiadam". Wygląda bardzo fajnie Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Ta siateczka nie wygląda na kartonową. Fajny Bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Jeżeli to jest karton to ja jestem z papieru xD . Wcale nie przypomina kartonu ... brawa dla KuchModelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Kuchmodel to firma, która jest otwarta na potrzeby modelarzy. Robiąc modele architektoniczne stanąłem kiedyś przed koniecznością zrobienia gotyckiej budowli, w której okna miały skomplikowany rysunek. Dzięki Kuchmodlowi zaoszczędziłem czas, wycieli bardzo precyzyjne elementy i to całkiem niedrogo. Tak więc nie dziwi mnie, że są w stanie zrobić ciekawe dodatki do modeli ciężarówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Żeby tylko dali się wykorzystać No bo jak mam stwierdzić, czy chlapacze są fajne jak ich jeszcze nie sprzedają Według mnie to jest doskonała alternatywa dla KFSu i w bardzo szybkim czasie zwrócą im się koszty produkcji jeśli faktycznie wprowadzą do sprzedaży pokazane produkty. Zatem czekam na Kuchmodel w detalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Również czekam na sprzedaż ich produktów, a siateczka... Mógłbyś pokazać cały arkusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Września 2008 Autor Share Napisano 4 Września 2008 Również czekam na sprzedaż ich produktów, a siateczka... Mógłbyś pokazać cały arkusz? Zdjęcia siatki jak i innych akcesorii zamieszczone są w pierwszym poście tego tematu Wymiary siatki i blach ryflowanych: 200 X 100 mm. Siatka z drobnymi oczkami: 100 X 100 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Zaprezentowane akcesoria wyglądają naprawdę interesująco. Zwłaszcza gumowe dywaniki i chlapacze, ale i reszta produktów jest mile widzialna jak chociaż by blacha czy siateczka. Oby jak najszybciej trafiły one na rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 tornado to jak będziesz odpisywał do producenta, wysyłając swoją ocenę, to powiedz, że jest wielkie zainteresowanie modelarzy tymi akcesoriami - może to przyspieszy proces wprowadzania do produkcji Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Producent też sam czyta ten wątek (na 99%), więc PRODUCENCIE PRODUKUJ! BO KURCZE BLADE WYTRZYMAĆ NIE MOŻEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Oj tak Panie producencie , Przemysław ma racje ja to czekam na ta blache ryflowana , ale resztą nie pogardze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Dołączam się!!! Kręcą mnie te akcesoria!!! Tylko żeby coś do Scani było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Khmmmmmmmmm a to nie jst przypadkiem tak, że do Producenta trza napisać, że się chce to i to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 O tak ja tez bym prosił o rozpoczęcie produkcji, teraz to zależało by mi na dywanikach do Iveca Turbo Star II i scani R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Khmmmmmmmmm a to nie jst przypadkiem tak, że do Producenta trza napisać, że się chce to i to? No właśnie najpierw musi wiedzieć, że ktoś chce, a jak zacznie produkcje, to mozna pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Można to podsumować krótko 90% polskich modelarzy, którzy są na forach chętnie dokonało by zakupów w w/w firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Moje marzenie, to żeby firma KuchModel wprowadziła (oczywiście w odpowiednim przedziale czasowym, bo wiadomo, że nie da się wszystkiego na raz) asortyment podobny do tego na KFS w cenach przystępniejszych dla portfeli modelarzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Moje marzenie, to żeby firma KuchModel wprowadziła (oczywiście w odpowiednim przedziale czasowym, bo wiadomo, że nie da się wszystkiego na raz) asortyment podobny do tego na KFS w cenach przystępniejszych dla portfeli modelarzy. Pozdrawiam No tak tylko nie wszystko można zrobić z kartonu ;p . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Moje marzenie, to żeby firma KuchModel wprowadziła (oczywiście w odpowiednim przedziale czasowym, bo wiadomo, że nie da się wszystkiego na raz) asortyment podobny do tego na KFS w cenach przystępniejszych dla portfeli modelarzy. Pozdrawiam No tak tylko nie wszystko można zrobić z kartonu ;p . No ta blacha ryflowana raczej mi nie przypomina kartonu A chlapacze tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Ja też bym się zaopatrzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 No tak tylko nie wszystko można zrobić z kartonu ;p No wiesz, wiadomo, że nie wszystko na raz, ale powoli wprowadzać nowe materiały, nowe metody wykonywania elementów, nową technologię...cieżką pracą i wytrwałością do wszystkiego można dojść Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Września 2008 Autor Share Napisano 5 Września 2008 No tak tylko nie wszystko można zrobić z kartonu ;p No wiesz, wiadomo, że nie wszystko na raz, ale powoli wprowadzać nowe materiały, nowe metody wykonywania elementów, nową technologię...cieżką pracą i wytrwałością do wszystkiego można dojść Pozdrawiam Z kartonu wykonane są wszystkie blachy ryflowane, siatki i żaluzje. Po wycięciu laserem mają kolor brązowaty i są zaimpregnowane clearem. Natomiast wszytkie dywaniki i chlapacze są wykonane z bardzo cienkiej czarnej gumy. Ps. Wysłałem już pozytywną opinię do Kuchmodel, no i z tego co wiem na dnich firma ma przystąpić do produkcji seryjnej Jeżeli administracja forum zgodzi się na zamieszczenie oferty z akcesoriami, firma Kuchmodel takową zamieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Jeżeli administracja forum zgodzi się na zamieszczenie oferty z akcesoriami, firma Kuchmodel takową zamieści. Jeżeli dostanę ostrzeżenie to trudno, ale admin nie ma nic do gadania , Kuchmodel, musi wystawić swoja ofertę na tym forum i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Niech wystawiają, zainteresowanie jest przecież duże i głupio by było jak by admin zabronił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 ,,Z kartonu wykonane są wszystkie blachy ryflowane, siatki i żaluzje. Po wycięciu laserem mają kolor brązowaty i są zaimpregnowane clearem." I tu moje pytanko. Można to malować farbami i lakierami samochodowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi