ccrriiss Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Jeżeli ta siateczka jest kartonowa to ja "wysiadam". Wygląda bardzo fajnie Pozdrawiam ccrriiss Cytuj
Paweł216 Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Ta siateczka nie wygląda na kartonową. Fajny Bajer Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Jeżeli to jest karton to ja jestem z papieru xD . Wcale nie przypomina kartonu ... brawa dla KuchModelu Cytuj
ergie Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Kuchmodel to firma, która jest otwarta na potrzeby modelarzy. Robiąc modele architektoniczne stanąłem kiedyś przed koniecznością zrobienia gotyckiej budowli, w której okna miały skomplikowany rysunek. Dzięki Kuchmodlowi zaoszczędziłem czas, wycieli bardzo precyzyjne elementy i to całkiem niedrogo. Tak więc nie dziwi mnie, że są w stanie zrobić ciekawe dodatki do modeli ciężarówek. Cytuj
Praetorian Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Żeby tylko dali się wykorzystać No bo jak mam stwierdzić, czy chlapacze są fajne jak ich jeszcze nie sprzedają Według mnie to jest doskonała alternatywa dla KFSu i w bardzo szybkim czasie zwrócą im się koszty produkcji jeśli faktycznie wprowadzą do sprzedaży pokazane produkty. Zatem czekam na Kuchmodel w detalu Cytuj
fliper_nx Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Również czekam na sprzedaż ich produktów, a siateczka... Mógłbyś pokazać cały arkusz? Cytuj
tornado Napisano 4 Września 2008 Autor Napisano 4 Września 2008 Również czekam na sprzedaż ich produktów, a siateczka... Mógłbyś pokazać cały arkusz? Zdjęcia siatki jak i innych akcesorii zamieszczone są w pierwszym poście tego tematu Wymiary siatki i blach ryflowanych: 200 X 100 mm. Siatka z drobnymi oczkami: 100 X 100 mm Cytuj
Szakal85 Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Zaprezentowane akcesoria wyglądają naprawdę interesująco. Zwłaszcza gumowe dywaniki i chlapacze, ale i reszta produktów jest mile widzialna jak chociaż by blacha czy siateczka. Oby jak najszybciej trafiły one na rynek. Cytuj
Gość Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 tornado to jak będziesz odpisywał do producenta, wysyłając swoją ocenę, to powiedz, że jest wielkie zainteresowanie modelarzy tymi akcesoriami - może to przyspieszy proces wprowadzania do produkcji Pozdrowienia. Cytuj
Praetorian Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Producent też sam czyta ten wątek (na 99%), więc PRODUCENCIE PRODUKUJ! BO KURCZE BLADE WYTRZYMAĆ NIE MOŻEMY Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Oj tak Panie producencie , Przemysław ma racje ja to czekam na ta blache ryflowana , ale resztą nie pogardze Cytuj
Maniakscań Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Dołączam się!!! Kręcą mnie te akcesoria!!! Tylko żeby coś do Scani było:( Cytuj
ergie Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Khmmmmmmmmm a to nie jst przypadkiem tak, że do Producenta trza napisać, że się chce to i to? Cytuj
Truckerek93 Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 O tak ja tez bym prosił o rozpoczęcie produkcji, teraz to zależało by mi na dywanikach do Iveca Turbo Star II i scani R Cytuj
Praetorian Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Khmmmmmmmmm a to nie jst przypadkiem tak, że do Producenta trza napisać, że się chce to i to? No właśnie najpierw musi wiedzieć, że ktoś chce, a jak zacznie produkcje, to mozna pisać Cytuj
miqs Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Można to podsumować krótko 90% polskich modelarzy, którzy są na forach chętnie dokonało by zakupów w w/w firmie Cytuj
paffko Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Moje marzenie, to żeby firma KuchModel wprowadziła (oczywiście w odpowiednim przedziale czasowym, bo wiadomo, że nie da się wszystkiego na raz) asortyment podobny do tego na KFS w cenach przystępniejszych dla portfeli modelarzy. Pozdrawiam Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Moje marzenie, to żeby firma KuchModel wprowadziła (oczywiście w odpowiednim przedziale czasowym, bo wiadomo, że nie da się wszystkiego na raz) asortyment podobny do tego na KFS w cenach przystępniejszych dla portfeli modelarzy. Pozdrawiam No tak tylko nie wszystko można zrobić z kartonu ;p . Cytuj
Praetorian Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Moje marzenie, to żeby firma KuchModel wprowadziła (oczywiście w odpowiednim przedziale czasowym, bo wiadomo, że nie da się wszystkiego na raz) asortyment podobny do tego na KFS w cenach przystępniejszych dla portfeli modelarzy. Pozdrawiam No tak tylko nie wszystko można zrobić z kartonu ;p . No ta blacha ryflowana raczej mi nie przypomina kartonu A chlapacze tym bardziej Cytuj
paffko Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 No tak tylko nie wszystko można zrobić z kartonu ;p No wiesz, wiadomo, że nie wszystko na raz, ale powoli wprowadzać nowe materiały, nowe metody wykonywania elementów, nową technologię...cieżką pracą i wytrwałością do wszystkiego można dojść Pozdrawiam Cytuj
tornado Napisano 5 Września 2008 Autor Napisano 5 Września 2008 No tak tylko nie wszystko można zrobić z kartonu ;p No wiesz, wiadomo, że nie wszystko na raz, ale powoli wprowadzać nowe materiały, nowe metody wykonywania elementów, nową technologię...cieżką pracą i wytrwałością do wszystkiego można dojść Pozdrawiam Z kartonu wykonane są wszystkie blachy ryflowane, siatki i żaluzje. Po wycięciu laserem mają kolor brązowaty i są zaimpregnowane clearem. Natomiast wszytkie dywaniki i chlapacze są wykonane z bardzo cienkiej czarnej gumy. Ps. Wysłałem już pozytywną opinię do Kuchmodel, no i z tego co wiem na dnich firma ma przystąpić do produkcji seryjnej Jeżeli administracja forum zgodzi się na zamieszczenie oferty z akcesoriami, firma Kuchmodel takową zamieści. Cytuj
Truckerek93 Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Jeżeli administracja forum zgodzi się na zamieszczenie oferty z akcesoriami, firma Kuchmodel takową zamieści. Jeżeli dostanę ostrzeżenie to trudno, ale admin nie ma nic do gadania , Kuchmodel, musi wystawić swoja ofertę na tym forum i tyle. Cytuj
Maniakscań Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Niech wystawiają, zainteresowanie jest przecież duże i głupio by było jak by admin zabronił!!! Cytuj
kozi84 Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 ,,Z kartonu wykonane są wszystkie blachy ryflowane, siatki i żaluzje. Po wycięciu laserem mają kolor brązowaty i są zaimpregnowane clearem." I tu moje pytanko. Można to malować farbami i lakierami samochodowymi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi