barszczo Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca 9 godzin temu, kopernik napisał: Traktorek i Bryza. Panie, to nie to. Ursus musi być . A tak poza tym miło, bo to Balice . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca 5 godzin temu, barszczo napisał: Ursus musi być Problem tylko, że w 1/72 brakuje Ursusów. Chyba jedynie C-325. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 23 Marca Autor Share Napisano 23 Marca 4 godziny temu, mig napisał: Problem tylko, że w 1/72 brakuje Ursusów. Chyba jedynie C-325. Eeee, nie jest tak źle. Druk 3D udostępnia kilka innych wersji. Przykładowo : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca (edytowane) Transportable Air Operations Tower, oraz Modular Air Operations Tower Edytowane 24 Marca przez panmopsik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 21 godzin temu, kopernik napisał: Eeee, nie jest tak źle. Druk 3D udostępnia kilka innych wersji. C-325 to też druk 3D. Bardziej mi chodziło o to, że brak klasyka czyli C-330 albo C-360 w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca Zestaw dla leniwych, czyli 2 samochody, samolot i płyty lotniskowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca (edytowane) dodatek do łopat wirnika dodam też to Edytowane 27 Czerwca przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpawelk Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca O to moje widzę Tak jak wyżej było pisane przez Grzegorza od lewej powietrze - azot - dmuchawa VZ-20-350 - UGZS-M - UMP-350-131 Modele w 1:72, jeżeli trzeba to mogę w 1:48 wydrukowąć tylko trzeba będzie wtedy dokładnie wymierzyć model na który miał by być wydruk. Oprócz tych na zdjęciu mam jeszcze sporo innych projektów czy to właśnie z konwersji do ziła 131 i innych a obecnie działam nad Starem 200 i jelczami nowymi (początkowo 442 z Luzesem, później 662 opancerzony ale jeszcze nie wiem z jaką zabudową). Jeżeli będzie zainteresowanie to mogę katalog podesłać z wydrukami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca 56 minut temu, lpawelk napisał: O to moje widzę Tak jak wyżej było pisane przez Grzegorza od lewej powietrze - azot - dmuchawa VZ-20-350 - UGZS-M - UMP-350-131 Modele w 1:72, jeżeli trzeba to mogę w 1:48 wydrukowąć tylko trzeba będzie wtedy dokładnie wymierzyć model na który miał by być wydruk. Oprócz tych na zdjęciu mam jeszcze sporo innych projektów czy to właśnie z konwersji do ziła 131 i innych a obecnie działam nad Starem 200 i jelczami nowymi (początkowo 442 z Luzesem, później 662 opancerzony ale jeszcze nie wiem z jaką zabudową). Jeżeli będzie zainteresowanie to mogę katalog podesłać z wydrukami. Mogę prosić o katalog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpawelk Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca https://docs.google.com/document/d/1O8uTkFXxPoFxBizouM5Ik48CNinLjWwyLM4EMSvW2EA/edit?tab=t.0#heading=h.ntcpvb2m0mbq Większość projektów dodaję tutaj otatnio pracuję nad naprawą trakcji dla stara 200 widoczną tu oraz nad wysięgnikiem koszowym do tego stara ale jeszcze nie zdążyłem go dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca 1 minutę temu, lpawelk napisał: https://docs.google.com/document/d/1O8uTkFXxPoFxBizouM5Ik48CNinLjWwyLM4EMSvW2EA/edit?tab=t.0#heading=h.ntcpvb2m0mbq Większość projektów dodaję tutaj otatnio pracuję nad naprawą trakcji dla stara 200 widoczną tu oraz nad wysięgnikiem koszowym do tego stara ale jeszcze nie zdążyłem go dodać. Wyskoczyła mi informacja że potrzebuję zgody na dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca u mnie się otworzył bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia Uzbrojeniowcy rozkładają się przed lotami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi