jarross Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 (edytowane) Witam Nowy ulepek. Prosto z pudełka + własne poprawki. Model fajny, bezproblemowy oprócz gumowych gąsienic (niestety pożałowałem na zamiennik). Zmieniłem zdjęcia na białe tło. Moim zdaniem są lepsze. Edytowane 6 Marca 2023 przez jarross Zmiana zdjęć 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 5 godzin temu, jarross napisał: Model fajny, bezproblemowy oprócz gumowych gąsienic (niestety pożałowałem na zamiennik). True! Fajny, bez dwóch zdań. Gąsienice - cokolwiek z nimi jest nie tak - nie rzucają się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Ciekawy nowoczesny wygląd, fajnie zrobiony. 6 godzin temu, bulik58 napisał: Co jest nie tak z tymi trakami ? Są gumowe, też założyłem takie do Warriora, z bliska rzuca się w oczy że to kicha. Guma się ugina przy przecierkach, zwłaszcza grafitem, farba się łuszczy, ciężko je ładnie ułożyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Podoba się. Gumiaki to faktycznie minus, nie wiem jak z Trumpeterem, ale ich bliźniak HB w Leopardach dawał na prawdę żałosne gąski. Mam 3 Leopardy z HB, w dwóch gąsienica jest naderwana w jakimś miejscu między kostkami a łącznikiem z zębem. Czy mi się wydaje, czy te ogniwa na tylnej płycie są zielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 5 Marca 2023 Autor Share Napisano 5 Marca 2023 1 godzinę temu, copycat napisał: Są gumowe, też założyłem takie do Warriora, z bliska rzuca się w oczy że to kicha. Guma się ugina przy przecierkach, zwłaszcza grafitem, farba się łuszczy, ciężko je ładnie ułożyć. Dokładnie o to mi chodziło. 16 minut temu, Tap-chan napisał: Czy mi się wydaje, czy te ogniwa na tylnej płycie są zielone? Tak, są zielone. Mogą być też czarne lub zardzewiałe. Znalazłem jakąś włoską stronę i tam ktoś omawiał model Trumpetera a przy okazji recenzował czyjś model. Generalnie wszystko, łącznie z narzędziami na zielono. Zdjęcia w celach dyskusji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Nie jest to mój ulubiony czołg, w zasadzie to mi się nie podoba. Model Trumpetera też stary i słaby. Ale model w Twoim wykonaniu bardzo dobry. Wyciągnąłeś ile można z tego mizernego mydełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 6 Marca 2023 Autor Share Napisano 6 Marca 2023 Dziękuję wszystkim za miłe słowa. 17 godzin temu, mandrivecs napisał: Nie jest to mój ulubiony czołg, w zasadzie to mi się nie podoba. Model Trumpetera też stary i słaby. Ale model w Twoim wykonaniu bardzo dobry. Wyciągnąłeś ile można z tego mizernego mydełka Mi się podoba, ma fajne proporcje i jest po prostu ładny (jeśli czołg może być ładny) jak włoskie samochody. A model może i stary ale całkiem fajnie zdetalowany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 14 Marca 2023 Share Napisano 14 Marca 2023 Fajnie wygląda. BTW Do czego służy ten element? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 14 Marca 2023 Super Moderator Share Napisano 14 Marca 2023 Nowsza wersja światła szlakowego, do poruszania się w nocy w konwoju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 19 godzin temu, Greif napisał: Nowsza wersja światła szlakowego, do poruszania się w nocy w konwoju. Dzięki, Leopardy mają chyba identyczne? @jarrossMożesz powiedzieć czym robiłeś zakurzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 15 Marca 2023 Autor Share Napisano 15 Marca 2023 No pewnie. Aerograf na burtach a na reszcie oilbrusher od miga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 16 Marca 2023 Share Napisano 16 Marca 2023 Bardzo fajnie wyszła ta całkiem zgrabna maszyna. Model za 100 zł -rewelacja. Najtańsze ogniwkowe gąsienice, których nie widać ponad połowę to koszt połowy modelu. Inny detal przyciąga uwagę. Kolorystyka i brudzenie bardzo naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 17 Marca 2023 Autor Share Napisano 17 Marca 2023 Oj, przepraszam ale z wysyłką 150 jak by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi