kowal76 Napisano 7 Marca 2023 Autor Share Napisano 7 Marca 2023 16 minut temu, arhtus napisał: Kamuflaż trójkolorowy - wnęki, golenie białe Kamuflaż jednobarwny - wnęki, golenie dark sea blue Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 4 minuty temu, kowal76 napisał: Chodziło mi o zdjęcie maszyny z malowania pudełkowego - Leo Bob Mc Cuddin VF-20 USS Enterprise. Ale dzięki przyda się Chciałem ci pokazać zależność: 20 minut temu, arhtus napisał: Kamuflaż trójkolorowy - wnęki, golenie białe Kamuflaż jednobarwny - wnęki, golenie dark sea blue 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Marca 2023 Autor Share Napisano 7 Marca 2023 2 minuty temu, _OldMan_ napisał: Chciałem ci pokazać zależność: ok, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 To taka ogólna zasada, więc warto też poszukać zdjęć konkretnej maszyny. Nie wiem też, czy nie zdarzały się czasem felgi po prostu srebrne, ale to niech mądrzejsi się wypowiedzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 46 minut temu, kowal76 napisał: Zdjęcia oryginału nie mogę znalezć. Prawie oryginał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Marca 2023 Autor Share Napisano 7 Marca 2023 24 minuty temu, _OldMan_ napisał: Prawie oryginał: W tym z nr 70 wygląda na srebrną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 34 minuty temu, kowal76 napisał: W tym z nr 70 wygląda na srebrną Ale trzeba to raczej potraktować jako wyjątek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 Koła to część wymienna więc mogło być tak, że było przełożone ze starszego modelu Z fabryki wychodziło w całości w Glossy Sea Blue 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Marca 2023 Autor Share Napisano 10 Marca 2023 Dotarły dodatki :). Kupiłem też klej CA Tamki i jestem bardzo zadowolony z jego zakupu. Bardzo łatwo się szlifuje po szpachlowaniu . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Marca 2023 Share Napisano 10 Marca 2023 Jest i Space, no to patrzymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 10 Marca 2023 Share Napisano 10 Marca 2023 Tak tylko z ekonomicznego punktu widzenia, to te wszystkie dodatki są w pudełku profipack a kupowane oddzielnie dają po kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Marca 2023 Autor Share Napisano 10 Marca 2023 17 minut temu, arhtus napisał: Tak tylko z ekonomicznego punktu widzenia, to te wszystkie dodatki są w pudełku profipack a kupowane oddzielnie dają po kieszeni Nie koniecznie. Ja nie lubie blaszek, a kalki 3D mi pasują. Zresztą profipack w tej wersji jest chyba na chwilę obecną niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 10 Marca 2023 Share Napisano 10 Marca 2023 Dzięki za info o tym kleju - to kolejna pozytywna opinia. Przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 11 Marca 2023 Autor Share Napisano 11 Marca 2023 Drobne części psiknięte podkładem. Skrzydła i stateczniki poziome gotowe do montażu w całość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Marca 2023 Autor Share Napisano 15 Marca 2023 Mała aktualizacja. Powoli zabieram się za zamykanie kadłuba. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 Kalkomanie Edwarda wyglądają całkiem dobrze. Zdecydowanie lepiej niż ich Löök. Po ostatnich zakupach do Thunderboltów jestem hmm... nieco zdegustowany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Marca 2023 Autor Share Napisano 15 Marca 2023 7 minut temu, HK1885 napisał: Kalkomanie Edwarda wyglądają całkiem dobrze. Zdecydowanie lepiej niż ich Löök. Po ostatnich zakupach do Thunderboltów jestem hmm... nieco zdegustowany... Tablice Look są takie sobie. Użyłem ich raz w MiG 15 i chyba więcej nie kupię. Co do 3D to fajne są od Red Foxa, chyba lepsze niż Eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 52 minuty temu, kowal76 napisał: Ta gwiazda aż się prosi żeby jej dorobić przewody zapłonowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Marca 2023 Autor Share Napisano 15 Marca 2023 (edytowane) 12 minut temu, jachud3 napisał: Ta gwiazda aż się prosi żeby jej dorobić przewody zapłonowe! Nie brałem tego pod uwagę przy budowie tego modelu i zostanie bez przewodów. Zrobię w F4F Wildcat od Edka Profipack Edytowane 15 Marca 2023 przez kowal76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 38 minut temu, kowal76 napisał: Co do 3D to fajne są od Red Foxa, chyba lepsze niż Eduarda. Najlepsze są chyba od Quinty, Red Foxa nie znam, ale też wypróbuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Marca 2023 Autor Share Napisano 15 Marca 2023 1 minutę temu, HK1885 napisał: Najlepsze są chyba od Quinty, Red Foxa nie znam, ale też wypróbuję. Tak, też fajne są. W F 104 Hasegawy użyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 Godzinę temu, kowal76 napisał: Nie brałem tego pod uwagę przy budowie tego modelu i zostanie bez przewodów. Moim zdaniem szkoda, bo silnik w Hellcacie będzie widoczny. Na pewno dodałoby to sporo realizmu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 Dodaj kabelki, dodaj. Chwila roboty i plus 100 punktów w odbiorze całości . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Marca 2023 Share Napisano 16 Marca 2023 (edytowane) 18 godzin temu, kowal76 napisał: Nie brałem tego pod uwagę przy budowie tego modelu i zostanie bez przewodów. Ja też różnych rzeczy nie biorę pod uwagę, a jak ktoś mnie przekona - to biorę. Nie tylko 100 punktów do wyglądu, ale też poziom satysfakcji +1. No i szacun na dzielni. Edytowane 16 Marca 2023 przez zaruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Marca 2023 Autor Share Napisano 20 Marca 2023 Model gotowy na malowanie. Koła i śmigło już pomalowane. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi