Kamil K. Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam! Wakacje zaowocowały kilkunastodniowym spotkaniem z Dziagwą, a to z kolei doprowadziło do sklejenia tego fajnego modelu. Kleił się bezproblemowo, malowanie, jak i budowa są opisane w tym temacie. Malowany jak zwykle u mnie pędzlem. Zapraszam do oceny i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 no bardzo fajnie wykonany model ale aż sie prosi do niego jakaś diorama. Jeszcze raz gratuluje modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Fajny brzydalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 gulus jaki tam brzydalek ten pojazd jest piękny . Model prezentuje się zacnie aż nie chce mi się wierzyć że malowany pędzlem, Widzę że dałeś też różne koła i tu mam pytanie czy istaniałt su na wszystkich kołach stalowych takich bez gumy zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Model jest a zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Dzięki za oceny. Model wzorowałem na tym zdjęciu: i na moje oko posiada on właśnie takie koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Jak się na Twój model patrzę to chyba zrezygnuję z tego hobby. Jeszcze w dodatku malowany pędzlem . Ja tak nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Piękny Choć pojazd okrutnie mi się nie podoba (jest paskudny jak kupa z pestką i szypułką), to wykonanie jest naprawdę godne ekstraklasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 dla mnie bomba jeśli chodzi o malowanie i brudzenie pierwsza klasa natomiast nie bardzo podoba mi sie ten napis po boku mógł byś go jakoś bardziej poprawić dokładnie chodzi mi o to ze to łączenie ruskich liter coś nie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Eh... pięknie pomalowany... Naprawdę nie widać jakichkolwiek "chorób" malarstwa pędzlowego (zacieki, smugi, a szczególnie grubej warstwy). Byś nie napisał, to bym nie uwierzył. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Super sprawa. Jeszcze raz gratuluje wspaniałego modelu. Ten napis sam malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Dziekuję Wam bardzo Niestety sam malowałem napis, niestety, bo wyszedł dość średnio, ale trudno się mówi. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Model jest piękny Fajnie by było jakbyś dodał jeszcze coś od siebie(skrzynki,koce,plecaki itp.) Jeśli to jest malowane pedzlem to brawa dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 gulus jaki tam brzydalek ten pojazd jest piękny .Model prezentuje się zacnie aż nie chce mi się wierzyć że malowany pędzlem, Widzę że dałeś też różne koła i tu mam pytanie czy istaniałt su na wszystkich kołach stalowych takich bez gumy zupełnie. W zasadzie SU były robione w Swierdłowsku a tam zawsze dawano koła ogumione. Jednak w ramach napraw bieżących mogli dawać koła stalowe lecz chyba nie wszystkie. Gdzieś widziałem SU-85 z 6-cioma stalowymi kołami. A tak na marginesie kto rusaków rozgryzie co oni robili na swoich wozach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Fajnie by było jakbyś dodał jeszcze coś od siebie(skrzynki,koce,plecaki itp.) Podejrzewam, że załoga woziła to wewnątrz, co by innej załodze "trafiejka" się nie pofarciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Panzer o właśnie Rosji to wszystko było możliwe i to właśnie mi się podoba można improwizować praktycznie każdy zielony jest dobry. Wie ktoś może gdzie można dostać ten model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Mistrzu pędzla i okolic...niedźwiedź Ci wielki, za to malowanko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 20 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Już bez przesadyzmu :] -> Tomasz, ja swojego Su dorwałem na mojehobby, sprawdź może też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Właściwie to może troszkę, cofam słowo- okolic, reszta ZOSTAJE! Jeszcze raz, gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi