tornado Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 Ile płaciłeś za Mustanga? 130 zł z dostawą do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Hmmm... czekam na warsztat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Andrzej, jak bys chcial, to gdzies chyba mam kalki do polskiego Mk IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 Andrzej, jak bys chcial, to gdzies chyba mam kalki do polskiego Mk IV. No pewnie, ze chcę odbierz PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Kawał PTAKA.....(bez 2 znaczności proszę ;) ) mogła by się komuś krzywda stać Mr. Green Właścicielowi, z tego co się orientuję, rzucenie palenia na ulicy drogo kosztuje,a i samo na niej nie jest (JUŻ) tanie...;) Oczywiście, chodzi mi o mandaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomasgt Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Przepraszam za mały offtopic ale może z okazji świąt nikt nie będzie zły:) A tak konkretnie, mam pytanie do Tornada?? Z czego zrobiłeś pasy bezpieczeństwa na fotelu, bo wyglądają naprawdę fajnie?? Przydała by mi się ta informacja w odniesieniu do moich projektów bieżących i przyszłych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2008 (edytowane) Pasy wykonałem a właściwie przerobiłem z blaszki do jakiejś rajdówki - tu przyciąłem, tam dokleiłem, przemalowałem i wyszło to co wyszło. Aha - pasy są w skali 1:43, bo te w 1:24 były stanowczo za szerokie (jeden pas zajmował prawie pół fotela). Edytowane 24 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomasgt Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Dziękuję bardzo za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Wygląda zacnie I oglądasz CSI Las Vegas gdzie tam CSI, to bond jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi