LordDisneyland Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Dzięki za info. Takie mam czasami wrażenie,PKD4GA, że masz wszystkie modele , które mnie interesują Aha... no i Nexus też je ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 A nie... to Paweł je ma, ja mam tylko jego kwity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 Ale ja mam Wtedy kosztował 36,92 PLN - te Mariusz, a dragonowska Strzalka to ile kosztowala za tamtych czasow ? Bo jeszcze qrcze moze cos Ci zalegam ? Takie mam czasami wrażenie,PKD4GA, że masz wszystkie modele , które mnie interesują - cos jest na rzeczy, bo przykladowo revellowskich E-2C to mam na szafie dwie sztuki. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 te Mariusz, a dragonowska Strzalka to ile kosztowala za tamtych czasow ? Bo jeszcze qrcze moze cos Ci zalegam ? A co? Chcesz policzyć po obecnym kursie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 revellowskich E-2C to mam na szafie dwie sztuki. No na miłość boską, ręce łodpadają :\ Zmieniam temat, bo mnie zawał zara powali . Dostałem właśnie pocztą nowy katalog Eduarda, oprócz Fokkerów FVII/Avro 618/Romeo Ro10 żadnych fajnych rzeczy w 1/144 nie ma, ale moją uwagę przyciągnęły blachy 1/144 {jak ja ich wcześniej nie zauważyłem ???} extratechu - mają wspomóc Airbusy a310/319/320/321/340-300 , B737-300 i 400 , Iła 76 , oraz L1049 Super Connie. Rzecz jasna, od dawna je stosujecie, panowie, więc może jakaś recenzyjka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 A gdzie kupujecie blachy Extratech? Ja parę kupiłem w www.modelsforsale.com , ale niedawno ceny na te blachy skoczyły około 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Kilka fotek modelu C-17 Revella pokazanego na Japan Hobby Show... hm jakos tak malo subtelnie to wyglada. Moze to tylko wina fotek ? Wiecej o imprezie: http://blog.goo.ne.jp/mbt70a1/e/fe3cd5556566089b1d9db2857315cdae Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 malo subtelnie to wyglada No masz niestety rację. Miejmy nadzieję, że to jeszcze próbne wypraski i może fotki nie oddają modelowi sprawiedliwości... Ta ostatnia zdjęciówka napawa smutkiem - jamy, jakieś ślady dziwaczne na głądkich płaszczyznach... Cóż, poczekamy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 nie wiem czy żałować, że zobaczyłem te zdjęcia (bo do tej pory chciałem kupić ten model) czy cieszyć się, że jeszcze go nie ma w sprzedaży i nie kupiłem? Wygląda na tych zdjęciach jak stary przepak z lat 80' tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 nie wiem czy żałować, że zobaczyłem te zdjęcia (bo do tej pory chciałem kupić ten model) czy cieszyć się, że jeszcze go nie ma w sprzedaży i nie kupiłem? Wygląda na tych zdjęciach jak stary przepak z lat 80' tych - moze to wyszlo z jakis probnych form, przed ich dopieszczeniem. Pierwsze sliwki robaczywki itd. Trzeba miec nadzieje ze finalny produkt bedzie ok. Warto go sklejać, jakby się nagle napatoczył? - B-1B Lancer 34th BS 28th BW ACC na hobbyeasy kosztuje obecnie, w promocji 30.31 PLN. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Pietrys Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 nie wiem czy żałować, że zobaczyłem te zdjęcia (bo do tej pory chciałem kupić ten model) czy cieszyć się, że jeszcze go nie ma w sprzedaży i nie kupiłem? Wygląda na tych zdjęciach jak stary przepak z lat 80' tych Polecam ten Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 Fajny link tnx. Przynajmniej mozna doczytac ze to testowe ramki & ze nie jest to jeszcze ostateczny ksztalt. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 15 Listopada 2008 Autor Share Napisano 15 Listopada 2008 No wiedzialem ze kalki beda do "The Spirit of Berlin"... Wiecej fotek: http://www.hyperscale.com/2008/galleries/globemasteriii144dw_1.htm Amodel odgrazal sie ze wypusci An-225 w 1:144, chwilowo nowych wiesci brak. Jednak majac dwa Revellowskie An-124 mozna sobie zbudowac i Mrije. Wiecej: http://civilairliner.at.ua/publ/4-1-0-7 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 ... ten An-224 wygląda zachwycająco hehe. Kolos! Może to i dobrze, że jeszcze go nie ma na pułkach sklepowych bo chyba by nas żony z domów powyrzucały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 18 Listopada 2008 Autor Share Napisano 18 Listopada 2008 Bra.Z Models producent zywicznych modeli, takich tez zestawow do konwersji, oraz projektant 3D dla Minicraftu i Revella, "uciulal" juz tyle $ ze planuje wydanie pierwszego modelu wtryskowego. Bedzie to Tu-144. Projekt modelu i uklad ramek mozna sobie obejrzec tu: http://www.brazmodels.com/Tupolev/Tu-144/TU144kitphoto.htm Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 21 Listopada 2008 Autor Share Napisano 21 Listopada 2008 PLATZ pokazal na stronie zapowiadanego na grudzien F6F-3 Hellcat. W zestawie tradycyjnie dwa modele, kalki dla maszyn z USS Princeton i USS Essex. Wiecej: klik Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Na Allegro trafiłem na coś takiego: http://allegro.pl/item487323475_a_10a_thunderbolt.html Ktoś to miał? Warto kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 Odpusc sobie - to zabawka, do A-10 malo podobna. W tej skali najladniejszy jest Dragon 4586 - Twin Pack. Kosztuje w Azji 25.44 PLN, a dostajesz dwa komplety ramek, ladnie odwzorowany model, jest to nowy model, wiec jest ladnie zrobione wnetrze kabiny (co sie wczesniej Dragonowi w 1/144 nie zdarzalo), dzielona owiewke kabiny, fajne kalki itd. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 PKD4GA Dzięki za info. Faktycznie, ten Matchbox to jedynie dla kolekcjonerów pudełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 27 Listopada 2008 Autor Share Napisano 27 Listopada 2008 Yeah ! Dwie ciekawe nowsci dla milosnikow naszego lotnictwa w malej skali. Attack Hobby Kits wydal wreszcie modele samolotow MiG-21MF i MiG-21R. Nieco humor psuje fakt ze producent nie przewidzial mozliwosci budowy samolotow w polskich barwach, trzeba bedzie sobie wydrukowac kalki. Ciekawe wygladaja tez zapowiedzi: Aero L-29 Delfín, MiG - 19 PM, MiG - 19 S, MiG - 19 P, Su - 9, Su - 9U, Su - 11, Shenyang JJ - 6. Brakuje mi tu jeszcze tylko Su-15 i Su-24 - fajnie pomarzyc... Nowa strona producenta: http://www.attack-hobby-kits.cz/air14402.htm Pojawil sie nowy producent modeli i dodatkow - czeski Brengun. Katalog jest calkiem frapujacy. Mozna sobie juz kupic trawione pasy do foteli i same fotele + rowerki, beczki, kanistry i inne drobiazgi ktore wzbogaca male lotnisko. W ofercie sa rowniez modele niemiecki stacji radiolokacyjnych FREYA-LZ A (FuMG-401) i FREYA EGON I (FuS An 730). Wiecej: http://www.brengun.cz/ Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Rower mnie rozwalił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 In-box Globmastera od Revalla. http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=3905 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Yeah ! Dwie ciekawe nowsci dla milosnikow naszego lotnictwa w malej skali. Attack Hobby Kits wydal wreszcie modele samolotow MiG-21MF i MiG-21R. Nieco humor psuje fakt ze producent nie przewidzial mozliwosci budowy samolotow w polskich barwach, trzeba bedzie sobie wydrukowac kalki. Ciekawe wygladaja tez zapowiedzi: Aero L-29 Delfín, MiG - 19 PM, MiG - 19 S, MiG - 19 P, Su - 9, Su - 9U, Su - 11, Shenyang JJ - 6. Brakuje mi tu jeszcze tylko Su-15 i Su-24 - fajnie pomarzyc... Nowa strona producenta: http://www.attack-hobby-kits.cz/air14402.htm Właśnie akurat te dwa MiGi mają za około 2 tygodnie do mnie dotrzeć I kto wie, może trafią na konkurs Aby uprzedzić ewentualne pytania "Gdzie kupiłeś?" to zamówiłem, bo aktualnie nie mają w ofercie tutaj: http://www.ibg.com.pl/pl/index.php?cPath=33_36_51&sort=4a&page=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Z tego co widać już te modele można kupić w tym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 (edytowane) Z tego co widać już te modele można kupić w tym sklepie. Tych dwóch konkretnych Migów (MFa i Ra) nie kupisz w tej chwili na ibg.com.pl. Wiem, bo sam się na nie napaliłem już z dwa tygodnie temu. Ale po mailowym zapytaniu obiecali mi je sprowadzić, więc pewnie za jakiś czas będą mieli wszystkie modele Attack Hobby Kits w swojej ofercie. Zwłaszcza, że deklarują, iż są ich wyłącznym dystrybutorem w PL. Przy okazji warto sprawdzić co Czesi z Attack Hobby Kits robią, bo mają całkiem fajne tematy. Edit: Tutaj: http://www.modelimex.cz/ShowProduct.aspx?ProductId=409357461&CategoryID=270 można zobaczyć fotkę wyprasek i kalek MFa Edytowane 30 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi