Andrzej123 Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Witam. Bardzo dawno temu (ok 20 lat) wrzuciłem tu galerie swojego pierwszego okrętu. Potem było sporo przerwy, i od paru lat działam dalej z okrętami. To mój ostatni okręt skończony w zeszłym roku. Do zestawu oryginalnego Hasegawy dołożyłem Flyhawk golden edition, korzystałem tez z blaszek Hasegawa dedykowanych do tego modelu. 20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Andrzeju model pierwsza klasa !!! gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Model wielki jak ruski telewizor!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 Piękny. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 Super wyszedł. Z czego robiłeś olinowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej123 Napisano 30 Maja 2023 Autor Share Napisano 30 Maja 2023 Olinowanie to linka elastyczna Uschi. Tam gdzie jest delikatny zwis dałem cienki drut. Nie pamietam jakiej grubości, ale bardzo cienki. Jak go znajdę to zrobię zdjęcie jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 bardzo ładnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 (edytowane) No i fajnie. Normalnie to bym się poczepial, ale miałem dobry dzień więc ujdzie Ci na sucho Zamiast FspUłmodelarskich porad w galerii będę się na bieżąco czepiał Yamashiro Edytowane 30 Maja 2023 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej123 Napisano 31 Maja 2023 Autor Share Napisano 31 Maja 2023 5 godzin temu, Szydercza Gała napisał: No i fajnie. Normalnie to bym się poczepial, ale miałem dobry dzień więc ujdzie Ci na sucho Zamiast FspUłmodelarskich porad w galerii będę się na bieżąco czepiał Yamashiro Wszelkie uwagi miłe widziane. W końcu człowiek się uczy na błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 31 Maja 2023 Share Napisano 31 Maja 2023 Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 Bardzo fajny widać ile pracy kosztował podoba się gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skaidrus Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 Wykonanie i malowanie modelu pierwsza klasa. Tylko te pasy poszycia na kadłubie Hasegawie ewidentnie nie wyszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej123 Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2023 3 minuty temu, Skaidrus napisał: Wykonanie i malowanie modelu pierwsza klasa. Tylko te pasy poszycia na kadłubie Hasegawie ewidentnie nie wyszły... Dzięki. Odnośnie podzialu blach na kadłubie to masz racje. Zastanawiałem się na początku czy z tym nie walczyć, ale doszlem do wniosku że efekt może być gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 2 Czerwca 2023 Share Napisano 2 Czerwca 2023 Fajna robota. Do momentu malowania. Coś tam pobrudziłeś i wyszło słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH123 Napisano 2 Czerwca 2023 Share Napisano 2 Czerwca 2023 4 godziny temu, bsnt3k napisał: Fajna robota. Do momentu malowania. Coś tam pobrudziłeś i wyszło słabo. Dobra to pokaż swój. Może chociaż jakaś małą galeryjka? Hę. Nie? Cokolwiek oprócz paplaniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 10 hours ago, CH123 said: Dobra to pokaż swój. Może chociaż jakaś małą galeryjka? Hę. Nie? Cokolwiek oprócz paplaniny? Dołączę się do tego z wielką chęcią!I myślę, że nie tylko ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 wasza cierpliwość zostanie nagrodzona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 To już chyba nie w tym życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 Moje kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 ale śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi