Bartosz Ciesielski Napisano 18 Września 2023 Autor Share Napisano 18 Września 2023 Drodzy Podczas zawodów będziecie mogli spotkać Macieja Invidiame, który będzie robił piękne zdjęcia. To dzięki niemu super chwile zostaną uwiecznione nie tylko w pamięci, ale też na zdjęciach Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 18 Września 2023 Autor Share Napisano 18 Września 2023 UWAGA UWAGA Przypominamy Zostały ostatnie 3 dni na rejestracje modeli. Przypominamy, że rejstracja modeli jest wyłącznie on-line na stronie scale-modelling.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 19 Września 2023 Autor Share Napisano 19 Września 2023 Drodzy koledzy W sprawach stoisk oraz organizacji kierujcie się do Adama, tego z wesołego zdjęcia Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 19 Września 2023 Autor Share Napisano 19 Września 2023 Jest juz zarejestrowanych 700 modeli z Polski, Niemiec, Czech i Słowacji zostały tylko 2 dni wiec, kto jeszcze nie zgłosił modeli to szybko szybko Przypominamy, że nie ma możliwości rejestracji modeli w dniu zawodów. Rejstracja odbywa się do środy 20 września godzina 24:00 scale-modeling.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Września 2023 Autor Share Napisano 20 Września 2023 Uwaga uwaga Kto jeszcze nie ma zarejestrowanych modeli? Lepiej się pośpiesz Zamknięcie rejstracji dzisiaj o godzinie 24:00, po tej godzinie rejstracja będzie zamknięta Przypominamy, że nie ma możliwości rejstracji modeli w dniu zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 21 Września 2023 Autor Share Napisano 21 Września 2023 Drodzy koledzy Wielu z Was wspominało, że to będą ich pierwsze zawody co bardzo nas cieszy By ułatwić Wam szukanie odpowiedniej klasy, stołu itp jest kilka udogodnień Klasy startowe są w różnych kolorach dla grup wiekowych. Na stołach będą informacje z klasami startowymi, również w kolorach jak karty startowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 21 Września 2023 Autor Share Napisano 21 Września 2023 Rejestracja zakonczona Jesteście niesamowici 914 modeli zostało zarejestrowanych przez 220 zawodników Dziękujemy Widzimy się niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 21 Września 2023 Autor Share Napisano 21 Września 2023 Rejstracja zakończona nr 21809 Przypominamy, że parking przy terenie zawodów jest operatora zewnętrznego wiec jest płatny (jest parkomat) oczywiście można parkować na strefie parkowania lub w innych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 1 godzinę temu, Bartosz Ciesielski napisał: Rejstracja zakończona nr 21809 Przypominamy, że parking przy terenie zawodów jest operatora zewnętrznego wiec jest płatny (jest parkomat) oczywiście można parkować na strefie parkowania lub w innych miejscach Czyli jak widzę można już w piątek dostarczać modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 21 Września 2023 Autor Share Napisano 21 Września 2023 2 godziny temu, imek46 napisał: Czyli jak widzę można już w piątek dostarczać modele. Dokladnie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 21 Września 2023 Autor Share Napisano 21 Września 2023 Kochani Każdy z nas chce zaprezentować na zawodach swój model jak najlepiej, dlatego prośba o ustawianie modeli na stołach jak na grafice Dlaczego? Żeby Wasze modele były bezpieczne, dobrze widoczne i nie zasłaniały innych modeli Pamiętacie, że organizator może, ale nie bardzo chce przestawiać Wasze modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 Od siebie wszystkim uczestnikom życzę ciekawych spotkań, sukcesów i dużo zabawy. Ja osobiście nie pojawię się. Póki co dla mnie za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 2 godziny temu, Bartosz Ciesielski napisał: Kochani Każdy z nas chce zaprezentować na zawodach swój model jak najlepiej, dlatego prośba o ustawianie modeli na stołach jak na grafice ... Hmm, że tak "po stolarsku" trochę zażartuję: to modele pojazdów ustawiane będą na boku modelu Tak by mi wynikało z zamieszczonej grafiki. Przepraszam, więcej nie będę, obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 21 Września 2023 Autor Share Napisano 21 Września 2023 Drodzy Na zawodach znajdziecie stoisko Kaena Models, która jest oficjalnym dystrybutorem Clearpropmodels Kaena Models również ufundowała nagrody na zawody Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 21 Września 2023 Autor Share Napisano 21 Września 2023 9 minut temu, Slawek_26869 napisał: Hmm, że tak "po stolarsku" trochę zażartuję: to modele pojazdów ustawiane będą na boku modelu Tak by mi wynikało z zamieszczonej grafiki. Przepraszam, więcej nie będę, obiecuję poprawę Mieliśmy wiele pytań od osób, które będą pierwszy raz na zawodach: jak ustawiać modele. Wiemy że są rożnej wielkości modele, podstawki itp, rysunek jest pogladowy i bardziej chodziło żeby uświadomić, przedstawić na schemacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 Wiem, wiem i jeszcze raz przepraszam za ten niewinny "stolarski żarcik", ale jak tylko ujrzałem ten schemacik nie mogłem się od tego żarciku uwolnić . Fakt faktem, że przy takich imprezach prawie zawsze dochodzi do dyskusji i pytań: Co, jak i gdzie postawić? Dlaczego tutaj a nie np. tam? itp. itd. A wracając do schematy to faktycznie "stawiając samochodziki na kółkach" to powstały prostokącik mógłby oznaczać tysiące możliwoiści Żałuję, że niestety w tym roku rówmież plany odwiedzenia Waszego Konkursu (niestety tylko jako "oglądacz") pokrzyżowała mi "pańszczyzna do odrobienia" Może za rok się uda tak zorganizować żeby Was odwiedzić . Życzę Wszystkim udanej Imprezy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 23 Września 2023 Autor Share Napisano 23 Września 2023 (edytowane) Dzień dobry Jesteśmy już M, dzieje się. Sprzet na wystawę jedzie Edytowane 23 Września 2023 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 Co za paradoks. Jak zrezygnowałem z jeżdżenia na konkursy to taka fajna impreza 100 km od domu. Pozostaje mi życzyć wszystkim uczestnikom świetnej zabawy. Zwycięzcom z góry gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 Pierwsze zdjęcia, więcej wieczorkiem tematycznie również ja stronie . https://www.eastmodels.sk/clanky/1617/podujatia/model-show-poznań-2023-prvé-fotografie.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 Chodzę, podziwiam i powiem - parafrazując trochę klasykę - „oświetlenie głupcze”! To jedyna rzecz, która w tej lokalizacji „kuleje” - w panującym lekkim półmroku, oglądanie modeli, które NIE MAJĄ zimowego kamuflarzu, może być ździebko problematyczne… Po za tym - kulowo jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 Byłem i oświetlenie zabija ogladanie modeli niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 Będę jutro . Obejrzę. Pozachwycam się. Pozazdraszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 Faktycznie, oświetlenie tragicznie słabe. Modele bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 Samoloty galeria : https://www.eastmodels.sk/clanky/1619/podujatia/model-show-poznań-2023-viac-ako-130-fotografií-lietadiel-a-vrtuľníkov.html 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 Pancerka, pojazdy bojowe: https://www.eastmodels.sk/clanky/1620/podujatia/model-show-poznań-2023-fotografie-modelov-bojovej-techniky.html 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi