robertmodelarz Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Zasiewajmy razem Bogurodzicę, Matko Boska Niemcy we wsi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 21 godzin temu, robertmodelarz napisał: Zasiewajmy razem Bogurodzicę.... Ciekawe co z tego wyrośnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Maja Autor Share Napisano 26 Maja A ten tradycyjnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja No to tradycyjnie Macieju - Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Moje gratulacje!!! Nagroda za starego awanturnika, który rozpętał druga wojnę światową. Wielkie brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja (edytowane) Moje gratulacje po raz kolejny. Noto co? Następny etap Babaryba? 11 minut temu, robertmodelarz napisał: Nagroda za starego awanturnika, który rozpętał druga wojnę światową. Robert nie wiem skąd Ty masz takie informacje kiedy wszyscy na tym forum wiedzą, że drugą wojnę światową rozpętał Franek Dolas. Edytowane 27 Maja przez Endrju 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja 15 minut temu, Endrju napisał: Moje gratulacje po raz kolejny. Noto co? Następny etap Babaryba? Robert nie wiem skąd Ty masz takie informacje kiedy wszyscy na tym forum wiedzą, że drugą wojnę światową rozpętał Franek Dolas. I to całkowicie przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Maja Autor Share Napisano 27 Maja 42 minuty temu, Endrju napisał: Moje gratulacje po raz kolejny. Noto co? Następny etap Babaryba? ... Babaryba niestety odpada w przedbiegach - jako „organizator” nie mogę nic wystawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja (edytowane) 5 minut temu, Thalgonis napisał: Babaryba niestety odpada w przedbiegach - jako „organizator” nie mogę nic wystawiać 5 minut temu, Thalgonis napisał: Babaryba niestety odpada w przedbiegach - jako „organizator” nie mogę nic wystawiać Proponuję zrobić tak, jak ja zrobiłem w zeszłym i zrobię w tym (z tych samych powodów co Ty): postawić na stole szkutniczym (z reguły nie ma tam wielkiego tłoku) z dopiskiem: model nie bierze udziału w konkursie. Michał Edytowane 27 Maja przez socjo1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja (edytowane) 41 minut temu, Thalgonis napisał: Babaryba niestety odpada w przedbiegach - jako „organizator” nie mogę nic wystawiać Wystaw coś na słupa. To bardzo popularna i często stosowana w półświatku metoda. Widzę, że pniesz się Pan po szczeblach modelarskiej kariery!!!!! Edytowane 27 Maja przez robertmodelarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja W dniu 26.05.2024 o 20:42, Thalgonis napisał: A ten tradycyjnie A nie mówiłem?! Saumur będzie mi tu pisał Brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi