kowal76 Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Spitfire Mk. IIb Eduard 1/48. Malowany Gunze, kalki zestawowe plus Techmod. Z dodatków tablica kalka 3D Quinta i pasy z blaszki Eduarda. Bardzo fajny model w budowie :). Oczywiście trochę niedociągnięć jest z mojej strony :). 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 No i wyszło bardzo ładnie. 5 minut temu, kowal76 napisał: Oczywiście trochę niedociągnięć jest z mojej strony :). Kto robi bezbłędnie niech pierwszy rzuci kamieniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Bardzo fajna robota, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Fajny Spitek! Jedno ale; oponki czyste jakby od nowości pod kocem po suchym asfalcie jeździły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2023 9 godzin temu, jachud3 napisał: Fajny Spitek! Jedno ale; oponki czyste jakby od nowości pod kocem po suchym asfalcie jeździły Dziękuję, opony trochę brudziłem, ale może za słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 6 Sierpnia 2023 Share Napisano 6 Sierpnia 2023 Bardzo fajny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Sierpnia 2023 Share Napisano 6 Sierpnia 2023 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi