kowal76 Napisano 5 Sierpnia 2023 Napisano 5 Sierpnia 2023 Spitfire Mk. IIb Eduard 1/48. Malowany Gunze, kalki zestawowe plus Techmod. Z dodatków tablica kalka 3D Quinta i pasy z blaszki Eduarda. Bardzo fajny model w budowie :). Oczywiście trochę niedociągnięć jest z mojej strony :). 15 Cytuj
Xmen Napisano 5 Sierpnia 2023 Napisano 5 Sierpnia 2023 No i wyszło bardzo ładnie. 5 minut temu, kowal76 napisał: Oczywiście trochę niedociągnięć jest z mojej strony :). Kto robi bezbłędnie niech pierwszy rzuci kamieniem. 1 Cytuj
jachud3 Napisano 5 Sierpnia 2023 Napisano 5 Sierpnia 2023 Fajny Spitek! Jedno ale; oponki czyste jakby od nowości pod kocem po suchym asfalcie jeździły 1 Cytuj
kowal76 Napisano 6 Sierpnia 2023 Autor Napisano 6 Sierpnia 2023 9 godzin temu, jachud3 napisał: Fajny Spitek! Jedno ale; oponki czyste jakby od nowości pod kocem po suchym asfalcie jeździły Dziękuję, opony trochę brudziłem, ale może za słabo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi