JŚ Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Ładniusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 w tym miejscu powinienem napisac co sadze ale moje zdanie juz znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 15 Września 2008 Autor Share Napisano 15 Września 2008 Jeszcze na koniec dnia pomalowałem bandaże kół i pomalowałem podwozie sidoluksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 No chłopie to jeszcze tylko 232 i pół Twardego do złorzenia i koniec prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 stroju 6 z plusem Ci się należy za tą robotę. Pięknie wychodzi Twardy. Jak tak patrzę to aż sam nabrałem chęci na przerobienie T-72. kto wie czy niebawem nie będzie na warsztacie relacji z budowy Goździka oczywiście w naszym ubranku. Ale to jak dojdą blaszki i żywice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 15 Września 2008 Autor Share Napisano 15 Września 2008 Jak tak patrzę to aż sam nabrałem chęci na przerobienie T-72. kto wie czy niebawem nie będzie na warsztacie relacji z budowy Goździka oczywiście w naszym ubranku. Ale to jak dojdą blaszki i żywice Trzymać tak dalej! Więcej Twardych i polskiego sprzętu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 ja w niedalekiej przyszłości popełnie sobie takiego jak stroju on już o tym wie dawaj dawaj "FINIS:bip:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Trzymać tak dalej! Więcej Twardych i polskiego sprzętu!!! Ja właśnie kończę BRDM'a, jutro do lakierni pójdzie T-55 a może jeszcze dziś zacznę SAM-6. Co prawda jeszcze nie zdecydowałem jakie malowanie dostanie SAM ale kusi mnie nasz, to co standardów NATOwskich nie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Trzymać tak dalej! Więcej Twardych i polskiego sprzętu!!! no niestety producenci nam w tym nie pomagaja ja robie (a wlasciwie wykanczam) mojego pierwszego Polaka, BTR-152 w malowaniu z Czechosłowacji Skiffa, najbardziej pocieszyly mnie orly w koronie jak ktos ma jakies zdjecia BTRa ktore by mi pomogly to odsylam do 1:1, tam juz zadalem to pytanie i narazie nikt nic nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Dziś nałożyłem ciemnego washa olejnego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Jeszcze dziś walnąłem tylko błoto na koła i podwozie: Na to poszły pigmenty Miga i Agamy i czekam do jutra co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Nie powiem sexy to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 ładne, mógł byś troche urozmaicic kolory dac troszkę jasnego...a i nie ściskaj go tak mocno bo zostawiasz ślady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 ładne, mógł byś troche urozmaicic kolory dac troszkę jasnego...a i nie ściskaj go tak mocno bo zostawiasz ślady I tak tych śladów nie będzie widać. A co do jasności to właśnie nałożyłem pigmenty zalałem terpentyną i czekam do jutra co mi z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 koncz bo juz nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 A czy bandaże kół podtrzymujących nie powinny być również czarne? A same koła jezdne mógłbyś trochę połupać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 A co do jasności to właśnie nałożyłem pigmenty zalałem terpentyną i czekam do jutra co mi z tego wyjdzie. Do utrwalenia pigmentów możesz też położyć denaturat mgiełką z aerografu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 Kół podtrzymujących i tak nie będzie widać więc z lenistwa ich nie pomalowałem (i dopilnuje żeby mu nikt nie zaglądał pod fartuchy ). Dziś wygląda to tak (może trochę przesadziłem bo wygląda jak po manewrach w terenie podmokłym ale mi się podoba): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 nie jest źle, bandaże troxhe się świcą najważniejsze, że Tobie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 Kolejny upload z dzisiejszych prac: Czyli montaż gąsienic i malowanie uffffff....: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Wyszło rewelacyjnie . Nie mogę oderwać wzroku od tego kolorku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 A nie lepiej było poczekać na (metalową, jak się domyślam) lufę i dopiero malować?! A poza tym ten karabin na wieży aż się prosi, żeby go wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 bardzo ładnie dawaj dalej, a karabin hmmmm nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 POEZJA DLA MYCH OCZU!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 A nie lepiej było poczekać na (metalową, jak się domyślam) lufę i dopiero malować?! A poza tym ten karabin na wieży aż się prosi, żeby go wyrzucić. Wieży nie malowałem tylko czekam (i czekam, i czekam... ) na tą lufę. Ten karabin jest aż tak zły. Bez niego jest trochę pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi