Praetorian Napisano 8 Września 2008 Autor Share Napisano 8 Września 2008 Tylna i boczne ściany obite materiałem. Na ścianie super tuningowy napis DAF Jeden reflektor dachowy zrobiony (nie ma obramówki i jest trochę zepsuty). Doklejone obrysówki w błotnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Przemo, na tym zdjęciu...ten kolor...spadłem z krzesła a szczękę do tej pory zbieram z podłogi Genialnie się prezentuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 No tak, napis DAF, bardzo tuninguje ten model. Ale kolorek jest boski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
potek Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Że tak powiem ten DAFik to jak by NL tuning Super i powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 9 Września 2008 Autor Share Napisano 9 Września 2008 Przemo, na tym zdjęciu...ten kolor...spadłem z krzesła a szczękę do tej pory zbieram z podłogi Genialnie się prezentuje Pozdrawiam Chcesz, to Ci mogę taki kupić Dzięki No DAF faktycznie miał przypominać NL Tuning... Co z tego wyjdzie w efekcie końcowym? Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Siema! Lakier jest faktycznie fajny ale kocie oczka nie wyszły. Polecam lakier bezbarwny do wklejania szyb Nie zostawia śladów, nie paruje jak cyjanopany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 9 Września 2008 Autor Share Napisano 9 Września 2008 No wiem.. właśnie się zapomniałem i nie zostawiłem żadnej szpary dla oparów i jest lipa... Boczne szyby też wklejałem na CA i nic nie widać... Jeśli się uda, to odkleję ten reflektor, ale się boję, że więcej mogę sknocić niż zrobić dobrego, więc muszę to dobrze przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Ja swój pierwszy model sklejałem czymś cyjanopodobnym. Powiedziałem gościowi w sklepie żeby mi dał klej do klejenia modeli plastikowych to dał :/. Światła zamalowałem odpowiednimi farbami to jakoś znośnie wygląda ale z szybami niestety nic nie dało się zrobić :/ no ale z racji że był to pierwszy model to w końcu na czymś trzeba się uczyć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Nie no brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Dzień dobry! Co o tym myślicie?? EDIT: Cholera ale mi jakość zrypało... Tutaj powinno być lepiej: Zmieniłoby się: Podwozie naczepy (zabudowanie osłon bocznych od dołu. Kolor felg w naczepie biało-pomarańczowy jak w koniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 No i elegancko xD zrób tylko foty w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Może być ciekawie, czyżby coś nie wyszło z Petkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Ładny Dafik Fajne fele Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 Spokojnie... Petek będzie, ale nie zdążę go teraz skończyć całego, więc zakoszę naczepkę i podłączę do Dafa na Bytom Foty lepsze będą we właściwym czasie... Teraz tylko tak poglądowo wstawiłem, żeby się spytać, czy to jakoś wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Ogulni jest git jedyne co bym zmienił to osłony boczne między osiami coby nie były takie szpiczaste zakończenia zrobiłbym bardziej zaokrąglone i dłuższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Ta naczepka to chłodnia italerki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Ta naczepka to chłodnia italerki?? Tak. Z zestawu Sunshield. Właśnie pracuję nad zabudową dołu naczepy. Zobaczymy co się uda wymyślić. Planuję naczepę na nowo pomalować całą śnieżno białą i może jakiś malunek pomarańczowy... Jak macie jakieś fotki takiej naczepy, albo czegoś w tym stylu, to chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 Tadaaaammmm Może się podoba, może nie. Na razie taki będzie zestaw i koniec kropka, pikuś konopka NO TO DO BYTOMIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 No no , mnie sie podoba , i to nawet bardzo . A nie planujesz jakiś świateł do naczepki , bo te drzwi jakoś tak łyso wyglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 O kurka coś pięknego i to w jakim czasie, jedyne co to chyba Ci się lekko poszarpała linia oddzielająca boczną ścianę od dachu (u góry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 No właśnie praktycznie tylko tylna i przednia ściana są do skończenia, ale dzisiaj juz nei dam rady. Światła, klamki, zawiasy, przewody i będzie finisz. A faktycznie jest tam troche poszarpane. Ciężko mi było zamaskować dach i dlatego tak to wygląda. Za bardzo tam zeszlifowany kant był chyba. Dzięki za miłe słowo. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 No i jeszcze fele w naczepie chyba do malowania???? Bo całe białe nie pasują, co najmniej ten sam motyw co w ciągniczku musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi