KFS-miniatures Napisano 20 Października 2023 Share Napisano 20 Października 2023 Kompaktowa winietka z miniaturą KamAZa wywrotki w skali 1/72 w roli głównej Zainteresowanych budową miniatury pojazdu uwadze polecam artykuł relacjonujący symultaniczne sklejanie dwóch siedemdwójkowych kamAZów W kolejnym materiale opisałem malowanie pojazdu oraz budowę scenerii 21 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 20 Października 2023 Share Napisano 20 Października 2023 Genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Października 2023 Share Napisano 20 Października 2023 Uwielbiam takie modelarstwo! Dobry, nietuzinkowy pomysł, dosłownie kilka elementów składowych i... jest sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 20 Października 2023 Autor Share Napisano 20 Października 2023 Dziękuję bardzo. ..choć nie oszukujmy się - to nie ja znalazłem pomysł, tylko pomysł znalazł mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Października 2023 Super Moderator Share Napisano 20 Października 2023 Dosłownie z PRL-owskiego życia wzięte. Zarąbista winietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Października 2023 Share Napisano 20 Października 2023 Hehe, dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Października 2023 Share Napisano 21 Października 2023 świetnie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Października 2023 Share Napisano 23 Października 2023 Świetny pomysł i rewelacyjne wykonanie. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 23 Października 2023 Autor Share Napisano 23 Października 2023 ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 23 Października 2023 Share Napisano 23 Października 2023 świetna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 25 Października 2023 Share Napisano 25 Października 2023 Jak to mówią "ale urwał". Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 W realu mało prawdopodobne......ale.....w Twoim wykonaniu bardzo realistyczne ...Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 12 Listopada 2023 Autor Share Napisano 12 Listopada 2023 4 godziny temu, cdarek napisał: W realu mało prawdopodobne Całkiem śmiała teza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 A...Tak....patrząc na rejstrację ...... to całkiem możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi