shadowmare Napisano 21 Października 2023 Share Napisano 21 Października 2023 (edytowane) Cześć, pierwsze spotkanie z drukiem 3D. Jest to świetna technologia, aczkoliwiek sam model niedomaga w różnych kwestiach. Czy warto to trzeba ocenić samemu, są błędy do korekty i takie, które poprawić jest bardzo ciężko. Natomiast przy porównaniu z plastikowym P.11 IBG w kwestii ryflowanej blachy wypada nawet lepiej (tam rowki są ponad powierzchnią płata) oraz nie ma przerysowanych wypukłych nitów. Warsztat - PZL P.7 WIP Maszyna należała do Erwina Kawnika - 1 grupowe zestrzelenie He-111 oraz tego samego dnia walka z Bf-110 co skończyło się bardzo poważnymi uszkodzeniami maszyny. Cała historia tutaj; Arma PZL P.7 Kawnika Edytowane 22 Października 2023 przez shadowmare 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Października 2023 Share Napisano 22 Października 2023 Jakbyś zmienił rozdzielczość wstawionych zdjęć byłoby lepiej. Siódemka fajna podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 22 Października 2023 Autor Share Napisano 22 Października 2023 Dzięki zmieniłem, rzeczywiście zniekształcone były na smartfonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 22 Października 2023 Share Napisano 22 Października 2023 Elegancki, robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 22 Października 2023 Share Napisano 22 Października 2023 Ładny, fajnie pomalowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xoxsc Napisano 22 Października 2023 Share Napisano 22 Października 2023 Jaki koszt u producenta w skali 1:32? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 22 Października 2023 Share Napisano 22 Października 2023 Fajna maszyna i ładna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 22 Października 2023 Autor Share Napisano 22 Października 2023 7 minut temu, xoxsc napisał: Jaki koszt u producenta w skali 1:32? Tutaj napisz http:// twalczak.tw@gmail.com ale radzę się zastanowić przed zakupem, model ma wady i trzeba się napracować, to nie plastik. Ja nie promuję ani nie jestem związany z producentem. Być może autor coś poprawił w projekcie ale nie tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xoxsc Napisano 22 Października 2023 Share Napisano 22 Października 2023 To już znam autora po nazwisku i mam Jastrzębia od niego, a żywica jak żywica jest wredna w obróbce. Co do wad to nie ma modeli idealnych, a ibg nie wypuści prędko p7a w 1:32.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 22 Października 2023 Autor Share Napisano 22 Października 2023 2 minuty temu, xoxsc napisał: Co do wad to nie ma modeli idealnych, a ibg nie wypuści prędko p7a w 1:32.. Nie ma ale ten ma kilka dużych baboli ,na moim Facebooku opisałem. IBG raczej nigdy nie wypuści w tej skali, za mało by sprzedali, żeby formy się zwróciły. Bardziej prawdopodobne, że wyda ktoś inny jako druk 3D ale nie wiem czy i kiedy konkurencja powstanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Października 2023 Share Napisano 22 Października 2023 Ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Października 2023 Share Napisano 22 Października 2023 Świetna robota, wygląda bardzo dobrze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 27 Października 2023 Autor Share Napisano 27 Października 2023 Dzięki Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 28 Października 2023 Share Napisano 28 Października 2023 Świetny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 29 Października 2023 Share Napisano 29 Października 2023 No piękna Pezetleka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi