sianko Napisano 7 Listopada 2023 Napisano 7 Listopada 2023 Witam Poniżej prezentuję, może nie najnowszy, ale sporo odświeżony modeliki polskiego Nieuporta. Odświeżenie polegało na odmalowaniu godła bogini Artemis i naklejeniu kalkomani smoka. Uważam tego Nieuporta za najatrakcyjniejszego z tego typu samolotów używanych w polskim lotnictwie, więc starałem się wykonać właśnie taką replikę. Malowanie w zasadzie Tamiya srebrny+odrobina szarego, a reszta to oleje artystyczne. 30 Cytuj
zaruk Napisano 7 Listopada 2023 Napisano 7 Listopada 2023 Jak zwykle świetne malowanie, zwłaszcza cieniowanie płatów. Czy dobrze rozumiem, że Pulcheryję malowałeś ręcznie? Cytuj
barszczo Napisano 7 Listopada 2023 Napisano 7 Listopada 2023 Ja to tak zrozumiałem. Biorąc pod uwagę rozmiary modelu, robota świetna . Cytuj
sianko Napisano 7 Listopada 2023 Autor Napisano 7 Listopada 2023 Dzięki Panowie 10 minut temu, barszczo napisał: Ja to tak zrozumiałem Niestety ale dobrze zrozumiałeś 1 Cytuj
pmroczko Napisano 7 Listopada 2023 Napisano 7 Listopada 2023 Cześć! Wygląda doskonale. Bogini też bardzo ładna! Pozdrawiam Paweł Cytuj
Endrju Napisano 14 Listopada 2023 Napisano 14 Listopada 2023 Doskonały. Jak będę w Oleśnicy to umawiamy się na oglądanie. Cytuj
socjo1 Napisano 14 Listopada 2023 Napisano 14 Listopada 2023 W dniu 7.11.2023 o 21:14, sianko napisał: Dzięki Panowie Niestety ale dobrze zrozumiałeś Toś mnie chłopie zaskoczył. Szacun. Forumowy Rubęs. Rad byłbym Damę ujrzeć w zbliżu. Olejami żeś ją szorował, czy jak? Piękny modelik. Cytuj
sianko Napisano 14 Listopada 2023 Autor Napisano 14 Listopada 2023 3 godziny temu, Endrju napisał: Doskonały. Jak będę w Oleśnicy to umawiamy się na oglądanie. Zapraszam 3 godziny temu, Endrju napisał: Cytuj
sianko Napisano 14 Listopada 2023 Autor Napisano 14 Listopada 2023 57 minut temu, socjo1 napisał: Toś mnie chłopie zaskoczył. Szacun. Forumowy Rubęs. Rad byłbym Damę ujrzeć w zbliżu. Olejami żeś ją szorował, czy jak? Piękny modelik. Może w zbliżeniu to nie Oleje poszły w ruch... Wielkie dzięki wszystkim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi