sianko Napisano 7 Listopada 2023 Share Napisano 7 Listopada 2023 Witam Poniżej prezentuję, może nie najnowszy, ale sporo odświeżony modeliki polskiego Nieuporta. Odświeżenie polegało na odmalowaniu godła bogini Artemis i naklejeniu kalkomani smoka. Uważam tego Nieuporta za najatrakcyjniejszego z tego typu samolotów używanych w polskim lotnictwie, więc starałem się wykonać właśnie taką replikę. Malowanie w zasadzie Tamiya srebrny+odrobina szarego, a reszta to oleje artystyczne. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Listopada 2023 Share Napisano 7 Listopada 2023 Jak zwykle świetne malowanie, zwłaszcza cieniowanie płatów. Czy dobrze rozumiem, że Pulcheryję malowałeś ręcznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Listopada 2023 Share Napisano 7 Listopada 2023 Ja to tak zrozumiałem. Biorąc pod uwagę rozmiary modelu, robota świetna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 7 Listopada 2023 Autor Share Napisano 7 Listopada 2023 Dzięki Panowie 10 minut temu, barszczo napisał: Ja to tak zrozumiałem Niestety ale dobrze zrozumiałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 7 Listopada 2023 Share Napisano 7 Listopada 2023 Cześć! Wygląda doskonale. Bogini też bardzo ładna! Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 zajefajna ta bogini Ci wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 Doskonały. Jak będę w Oleśnicy to umawiamy się na oglądanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 W dniu 7.11.2023 o 21:14, sianko napisał: Dzięki Panowie Niestety ale dobrze zrozumiałeś Toś mnie chłopie zaskoczył. Szacun. Forumowy Rubęs. Rad byłbym Damę ujrzeć w zbliżu. Olejami żeś ją szorował, czy jak? Piękny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 3 godziny temu, Endrju napisał: Doskonały. Jak będę w Oleśnicy to umawiamy się na oglądanie. Zapraszam 3 godziny temu, Endrju napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 57 minut temu, socjo1 napisał: Toś mnie chłopie zaskoczył. Szacun. Forumowy Rubęs. Rad byłbym Damę ujrzeć w zbliżu. Olejami żeś ją szorował, czy jak? Piękny modelik. Może w zbliżeniu to nie Oleje poszły w ruch... Wielkie dzięki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi