Truckerek93 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Wygląda genialnie, pierwsza myśl to była taka ze to jest kalka. Ale jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Jak na pędzel to bardzo ładnie. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 No ładnie ładnie xD Ja tez myslełem na początku że to kalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Już z tą kalką nie przesadzajcie Wygląda nieźle aczkolwiek linie są trochę za grube. Mogłeś spróbować wykałaczki lub czegoś o podobnym ''kalibrze" zeby zrobić cieńsze linie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2008 A myślisz, że się nie bawiłem ? Potem jak malujesz wszystko się zlewa, nawet jak zrobisz na początku wszystko cienko akurat tak miałem. Nie jest niestety to takie łatwe jak może się wydawać. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Potem jak malujesz wszystko się zlewa Nie rozumiem tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2008 Najpierw zrobiłem sobie tak jak by kontury,kształty "zygzaczki" jak to ma wyglądać i potem musiałem zamalować w środku tą plamkę i pomieszać z niebieskim. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Ładnie Krystian , czekam na rysunki na kabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Nie ma co się przejmować . Dobra robota Tak samo jak Kruger czekam na malunki na kabinie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Świetnie Ci to wyszło! Tak trzymaj! Już z tą kalką nie przesadzajcie Wygląda nieźle aczkolwiek linie są trochę za grube. Mogłeś spróbować wykałaczki lub czegoś o podobnym ''kalibrze" zeby zrobić cieńsze linie. Teorie masz już opanowaną, może przejdziesz do praktyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Zacieki troche odbiegają kształtem od oryginału, ale i tak podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Teorie masz już opanowaną, może przejdziesz do praktyki? Czekałem, aż ktoś to skrytykuje... Chciałbym ci voseba przypomnieć, że sam nie dawno mówiłeś jaki sam cukier idzie z tego forum. Nie podoba mi się to mówię, przy okazji spróbowałem doradzić i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2008 Akurat jeżeli chodziło by o mnie miqs nie miałem na celu ani Cię skrytykować, ani nie chce żebyś słodził, że coś niesamowitego bo to ma być twoja opinia.Twoja rada jest jak najbardziej celna, ale wyjaśniłem Ci jak to jest jak potem to wszystko nabiera barw. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Nawet o tobie Krystian nie pomyślałem jak pisałem tego posta Bo zrozumiałem, że też tak próbowałeś robić, widocznie się nie da. Nie wiem nie próbowałem malować czegoś takiego więc nie mogłem przewidzieć, że tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2008 No to git miqs Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Dobry wieczór Od razu przepraszam, że piszę post pod postem. Prace nad modelem powolutku do przodu pomalowałem jeszcze raz przednie błotniki bo trochę nie tak tamte były, zrobiłem mocowania nadkoli (jedno jeszcze się robi), doszło pare detali przy silniku i drobna kosmetyka nie widoczna na zdjęciach. Zdjęcia Widać mocowanie jakie jest w orginale i ogólnie zarys tyłu jak ma wyglądać Rama Silnik Nadkole wyszlifowane stare mocowania i łączenia Pozdr. Krystian Edytowane 4 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 No Krystian ładnie idzisz do przodu xD Felgi przednie KFS Silniczek zresztą jak cały model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Fajnie Fajnie Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Powiem coś co się kupy nie trzyma! "very very big pro elo nice" Pozdrawiam Abu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 No ładnie wszystko to wyszło powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Bardzo ładnie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Tył ramy jest zupełnie inny w oryginale. Trudno będzie Ci uzyskać takie zejście. Tym bardziej, że Twój koniec ramy nie jest płaski. A z pozytywnych wrażeń bardzo podobają mi się przednie felgi. Chromopodobny lakier wyszedł całkiem ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2009 Fakt Smal - Gafe popełniłem nawet się na to nie przyjrzałem, ale co będę marudzić zaraz będę obmyślał co zrobić. Dzięki Paweł Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Faktycznie tył może troszkę zamieszać. Ogólnie zaczyna to wszystko świetnie wyglądać. A kułeczka przednie to idealnie by pasowały do mojrgo volvo. Jak ci się znudzą to powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Co do felg jest to KFS chyba TQ-20B. Jak dla mnie o wiele lepsze koła niż to co daje producent. Te śruby... Volviaczek wygląda, bardzo fajnie, te tylne błotniki maja w sobie coś takiego że aż miło sie na nie patrzy. To chyba jest prostota, żadnych przetłoczeń czy innych wzorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi