Thalgonis Napisano 7 Grudnia 2023 Share Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) Czółko, Mistell – tu wersja treningowa, to właściwie pierwsze próby ze zdalnie sterowanym pociskiem (z celownikiem automatycznym) - w tym przypadku w jego rolę wcielał się Junkers Ju88 odpowiednio nafaszerowany ładunkami wybuchowymi. W końcówce wojny (pierwszy prawdziwy lot bojowy w czerwcu 1944) ta konstrukcja odniosła nawet pewne sukcesy, ale był to łabędzi śpiew III Rzeszy Stare Kino PS. sto dziewiątka znajdująca się w pudle razem z tym junkersem była tak koszmarnej jakości, że podmieniłem ją na eFkę od Hobby Bossa Kilka fotek warsztatowych: Edytowane 15 Grudnia 2023 przez Thalgonis 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 7 Grudnia 2023 Share Napisano 7 Grudnia 2023 Kamuflaż na Mistelu, dzięki temu preshadingowi, wyszło Ci znakomicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 Niezły bydlak i podoba mi się. Jeszcze krok i zaczniesz kleić dwupłatowce. Czekam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 Ten Bf-109 Hobbyszefa, opisany przez nich jako F-4, to niestety wersja G-2. A robota fantastyczna, kawał pięknego modela . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2023 Godzinę temu, zaruk napisał: Niezły bydlak i podoba mi się. Jeszcze krok i zaczniesz kleić dwupłatowce. Czekam. Zmartwię Cię, od razu przeskok na trzy płaty - ten znany wszystkim czerwony już się dłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 13 minut temu, Thalgonis napisał: Zmartwię Cię, od razu przeskok na trzy płaty - ten znany wszystkim czerwony już się dłubie Nie czuję się zmartwiony. Co konkretnie kleisz? Nie będzie warsztatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2023 Fokkera Dr. I Richthoffena od Edka w 1/48 - to jedyny szmatopłat, którego kocham Warsztatu raczej nie będzie, wystarczy mi Twój albatrosowski jako Tora co jak robić i jak postępować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 Super konstrukcja. Podziwiam staranne malowanie i efekt. Sądzę, że te niemieckie mistele, sowieckie zwena, latajace łodzie oraz wielopłaty to najbardziej interesujące (bo przestrzenne) tematy modelarskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 Fajny zestaw podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2023 Chłopaki, DLACZEGO nikt nie zwrócił mi uwagi na zaklejone taśmą wydechy meśka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 Taki model to nie wątpliwie duże wyzwanie dla modelarza. Poradziłeś sobie z tym wyzwaniem znakomicie. Model mi się podoba. Oryginał zresztą też. Ja nie jestem fanem niemieckich konstrukcji, ledwo odróżniam Tygrysa od Pantery, ale jest kilka konstrukcji, które robią na mnie duże wrażenie. Ta konstrukcja do nich należy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 5 minut temu, Thalgonis napisał: Chłopaki, DLACZEGO nikt nie zwrócił mi uwagi na zaklejone taśmą wydechy meśka? Jesteśmy dobrze wychowani a poza tym trzeba się na tym znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 30 minut temu, Thalgonis napisał: Chłopaki, DLACZEGO nikt nie zwrócił mi uwagi na zaklejone taśmą wydechy meśka? Bo wszyscy zachwycali się kamo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi