_OldMan_ Napisano 21 Listopada 2024 Share Napisano 21 Listopada 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego Takom zapowiedział swojego wczesnego Wittmanna to i RFM nie może być gorsze: Fajnie że będzie silnik, może zaczną silniki osobno sprzedawać tak jak do Panther i PZ IV 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego Wydaje mi się że jest w ofercie ale mogę się mylić bo nie szukałem do tygrysa więc mógł mi się popietrolic z tym do pantery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Sd.Kfz.182 Panzerkampfwagen VI Tiger Ausf.B “King Tiger” ARDENNES 1944 (Henschel Turret) https://armorama.com/news/more-details-on-king-tiger-upgrades-from-rfm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca W dniu 27.02.2025 o 11:51, kzugaj napisał: Wydaje mi się że jest w ofercie ale mogę się mylić bo nie szukałem do tygrysa więc mógł mi się popietrolic z tym do pantery Mają tylko do Panthery i PZ IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 14 Marca Share Napisano 14 Marca Wczesny Tiger będzie w 3 wariantach Sd.Kfz.181 Pz.Kpfw. VI Ausf. E Wittmann, Kursk 1943 Tiger I early production - 5139 Sd.Kfz.181 Pz.Kpfw. VI Ausf. E Wittmann, Kursk 1943 Tiger I early production (upgrade version) - 5140 Pz.Kpfw. VI Ausf. E Tiger I full interior - 5141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi