GEM Posted January 3, 2024 Share Posted January 3, 2024 Witam wszystkich w Nowym Roku. Chciałbym Wam pokazać model który udało mi się skończyć jeszcze w starym roku. Model Firmy TAKOM. Muszę przyznać że to był bardzo przyjemny w budowie zestaw. Posiłkowałem się silnikami i kołami z ResKit, Lufa działka z Mastera, W kabinie kalki 3D Eduarda. W trakcie pracy natrafiłem na piękne zdjęcia Grzesia, Mitrandira, i one mnie trochę zainspirowały. Dorobiłem kilka kalek i powstała mała scenka SF. Nie jest to wierne odtworzenie ze zdjęć, ale kilka szczegółów ze zdjęć wykorzystałem w modelu. Myślę że nie wyszedł ten model tak źle. Ja jestem z niego w miarę zadowolony. Zapraszam do oglądania. Uwagi i oceny mile widziane. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted January 3, 2024 Share Posted January 3, 2024 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek-M1 Posted January 3, 2024 Share Posted January 3, 2024 Brawo Grzesiu pierwszy model w 2024 zaliczony 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted January 3, 2024 Share Posted January 3, 2024 Piękny. Oj nadziargałeś się. Robi wrażenie. Model pierwsza klasa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted January 3, 2024 Share Posted January 3, 2024 Bardzo się podoba, super robota . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted January 4, 2024 Share Posted January 4, 2024 (edited) Model Grzesiu wyszedł bardzo ładny, mnie tylko kłuje w oczy brak pewnego małego żółtego elementu na otwartych pokrywach awioniki Ja tak przy okazji, jak już masz zrobiony ten napis blackout to chętnie bym się od niego uśmiechnął w wersji cyfrowej, tylko przeskalowanego do 72 . Fajna maszyna, gratuluję Edited January 4, 2024 by Mitrandir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEM Posted January 4, 2024 Author Share Posted January 4, 2024 Grześ, te żółte elementy na pokrywach są. widać je na zdjęciach choć słabo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted January 4, 2024 Share Posted January 4, 2024 Faktycznie widać jak się przyjrzeć bliżej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 4, 2024 Share Posted January 4, 2024 (edited) Bardzo ładny Edited January 4, 2024 by mig 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts