GEM Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Witam wszystkich w Nowym Roku. Chciałbym Wam pokazać model który udało mi się skończyć jeszcze w starym roku. Model Firmy TAKOM. Muszę przyznać że to był bardzo przyjemny w budowie zestaw. Posiłkowałem się silnikami i kołami z ResKit, Lufa działka z Mastera, W kabinie kalki 3D Eduarda. W trakcie pracy natrafiłem na piękne zdjęcia Grzesia, Mitrandira, i one mnie trochę zainspirowały. Dorobiłem kilka kalek i powstała mała scenka SF. Nie jest to wierne odtworzenie ze zdjęć, ale kilka szczegółów ze zdjęć wykorzystałem w modelu. Myślę że nie wyszedł ten model tak źle. Ja jestem z niego w miarę zadowolony. Zapraszam do oglądania. Uwagi i oceny mile widziane. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Brawo Grzesiu pierwszy model w 2024 zaliczony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Piękny. Oj nadziargałeś się. Robi wrażenie. Model pierwsza klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Bardzo się podoba, super robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia (edytowane) Model Grzesiu wyszedł bardzo ładny, mnie tylko kłuje w oczy brak pewnego małego żółtego elementu na otwartych pokrywach awioniki Ja tak przy okazji, jak już masz zrobiony ten napis blackout to chętnie bym się od niego uśmiechnął w wersji cyfrowej, tylko przeskalowanego do 72 . Fajna maszyna, gratuluję Edytowane 4 Stycznia przez Mitrandir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia Grześ, te żółte elementy na pokrywach są. widać je na zdjęciach choć słabo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia Faktycznie widać jak się przyjrzeć bliżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia (edytowane) Bardzo ładny Edytowane 4 Stycznia przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi