Erni Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia Przedstawiam Wam model Polskiego transportera piechoty BORSUK w skali 1/48. Model został wydany przez Dogfightworkshop . Będzie też dostępna skala 1/72, a w przyszłości 1/35. Model to bardzo wysokiej jakości wydruk 3D. Prezentowany egzemplarz pochodzi z druku testowego. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia I to jest konkret wóz! 14 minut temu, Erni napisał: Model to bardzo wysokiej jakości wydruk 3D. A masz jakieś zdjęcia powierzchni przed obróbką? Bo z tymi drukami 3D to nieraz Proxona w zestawie powinno się kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia 2 minuty temu, TAW napisał: I to jest konkret wóz! A masz jakieś zdjęcia powierzchni przed obróbką? Bo z tymi drukami 3D to nieraz Proxona w zestawie powinno się kupować. Zapewniam Cię, że model jest gładki jak dupcia niemowlaka Model dostałem do malowania już poskładany, ale mam foty przed malowaniem .Tylko składasz i malujesz. Dla pewności zawsze kładę surfacer 500. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia Daj znać jak 72 jce bedzi dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia 55 minut temu, Erni napisał: Toś zaszalał tym razem, super zmalowany . Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia 4 minuty temu, OLO napisał: Daj znać jak 72 jce bedzi dostępny Może juz pod koniec tygodnia , Będzie dostępny u mnie na giełdzie na FB https://www.facebook.com/groups/gieldamodelarska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia 1 minutę temu, bulik58 napisał: Toś zaszalał tym razem, super zmalowany . Podoba mi się Daj spokój , ten co wymyślił to kamo miał dobrego dilera. 3 godziny malowania kamo na podstawie filmu na YT ze stopklatka . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Są i taktyczne kutasy;) Bardzo ładnie się to prezentuje, super wykonanie. Jaka cena w 35? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 30 Stycznia Autor Share Napisano 30 Stycznia Godzinę temu, FAHR napisał: Są i taktyczne kutasy;) Bardzo ładnie się to prezentuje, super wykonanie. Jaka cena w 35? Nie znam ceny w 35 pisz do producenta ja tylko malowałem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia (edytowane) Bardzo fajnie wygląda. No i plus za skalę Edytowane 30 Stycznia przez Markuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego W dniu 30.01.2024 o 15:35, FAHR napisał: Są i taktyczne kutasy;) Bardzo ładnie się to prezentuje, super wykonanie. Jaka cena w 35? Wg strony producenta 150 € 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi