Erni Posted January 30, 2024 Share Posted January 30, 2024 Ufff w końcu go skończyłem . Mi-24W 1/48 z Trumpetera waloryzowany , wnętrze Quinta Studio , Koła żywica, maski Eduard , kalki Techmod , Wyrzutnie pocisków Brasin . Malowanie polskie wczesne farbami Tamiya. Pitot celowo nie doklejany , bo model będzie odlatywał . Kamo malowane z reki 17 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted January 31, 2024 Share Posted January 31, 2024 Podoba się . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudus Posted January 31, 2024 Share Posted January 31, 2024 Bardzo fajny. Podoba się Moszesz napisać jakich kolorów uzyłeś do kamuflażu ? Byłem w wojsku w Inowrocławiu i takie maszyny przelatywały mi nad głową. Świetne uczucie Pozdrawiam Piotr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted January 31, 2024 Share Posted January 31, 2024 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek Posted January 31, 2024 Share Posted January 31, 2024 Piękny, zwłaszcza z tą podstawką. Gratuluję! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamsky Posted January 31, 2024 Share Posted January 31, 2024 (edited) Super , do kpl brakuje ASO i rakiet Szturm kolorki Tamki podasz? Edited January 31, 2024 by Adamsky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted January 31, 2024 Share Posted January 31, 2024 I jakieś zdjęcie oryginału? Bo przyznam się bez bicia że z takim camo, spotkałem się tylko w przypadku maszyny o numerze 956. Ale może nie widziałem. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted January 31, 2024 Author Share Posted January 31, 2024 (edited) 17 minut temu, Mitrandir napisał: I jakieś zdjęcie oryginału? Bo przyznam się bez bicia że z takim camo, spotkałem się tylko w przypadku maszyny o numerze 956. Ale może nie widziałem. Pozdrawiam Całe malowanie i oznakowanie pochodzi z zestawu kalkomanii Techmodu Edited January 31, 2024 by Erni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted January 31, 2024 Author Share Posted January 31, 2024 (edited) Godzinę temu, Adamsky napisał: Super , do kpl brakuje ASO i rakiet Szturm kolorki Tamki podasz? Zielony to XF 67 z kilkoma kroplami Olive green ,a piasek to XF60+ kropla zieleni, do cieniowania dodałem do piaskowej bieli a do zieleni jasnego piasku. Błękitny to tez jakaś mieszanka, ale nie pamiętam co namieszałem. Rakiet nie dawałem, bo te z zestawu nie są zbyt fajne, moje miały przesuniecie i szlifowanie by z nich zrobiło wykałaczki. Jak dostane gdzieś alternatywę to dołożę, wiele zdjęć jest bez rakiet. Edited January 31, 2024 by Erni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 9 godzin temu, Erni napisał: Całe malowanie i oznakowanie pochodzi z zestawu kalkomanii Techmodu Dzięki, mnie się wydawało że poza tym 956 inne miały to bardziej szare malowanie a tu proszę... Gratuluje fajnego wiatraka. Teraz tylko wprowadźcie na MFM Bytom kategorię śmigłowce w czarnych diamentach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts