Erni Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Ufff w końcu go skończyłem . Mi-24W 1/48 z Trumpetera waloryzowany , wnętrze Quinta Studio , Koła żywica, maski Eduard , kalki Techmod , Wyrzutnie pocisków Brasin . Malowanie polskie wczesne farbami Tamiya. Pitot celowo nie doklejany , bo model będzie odlatywał . Kamo malowane z reki 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Bardzo fajny. Podoba się Moszesz napisać jakich kolorów uzyłeś do kamuflażu ? Byłem w wojsku w Inowrocławiu i takie maszyny przelatywały mi nad głową. Świetne uczucie Pozdrawiam Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Piękny, zwłaszcza z tą podstawką. Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) Super , do kpl brakuje ASO i rakiet Szturm kolorki Tamki podasz? Edytowane 31 Stycznia przez Adamsky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia I jakieś zdjęcie oryginału? Bo przyznam się bez bicia że z takim camo, spotkałem się tylko w przypadku maszyny o numerze 956. Ale może nie widziałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) 17 minut temu, Mitrandir napisał: I jakieś zdjęcie oryginału? Bo przyznam się bez bicia że z takim camo, spotkałem się tylko w przypadku maszyny o numerze 956. Ale może nie widziałem. Pozdrawiam Całe malowanie i oznakowanie pochodzi z zestawu kalkomanii Techmodu Edytowane 31 Stycznia przez Erni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, Adamsky napisał: Super , do kpl brakuje ASO i rakiet Szturm kolorki Tamki podasz? Zielony to XF 67 z kilkoma kroplami Olive green ,a piasek to XF60+ kropla zieleni, do cieniowania dodałem do piaskowej bieli a do zieleni jasnego piasku. Błękitny to tez jakaś mieszanka, ale nie pamiętam co namieszałem. Rakiet nie dawałem, bo te z zestawu nie są zbyt fajne, moje miały przesuniecie i szlifowanie by z nich zrobiło wykałaczki. Jak dostane gdzieś alternatywę to dołożę, wiele zdjęć jest bez rakiet. Edytowane 31 Stycznia przez Erni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego 9 godzin temu, Erni napisał: Całe malowanie i oznakowanie pochodzi z zestawu kalkomanii Techmodu Dzięki, mnie się wydawało że poza tym 956 inne miały to bardziej szare malowanie a tu proszę... Gratuluje fajnego wiatraka. Teraz tylko wprowadźcie na MFM Bytom kategorię śmigłowce w czarnych diamentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi