Erni Napisano 30 Stycznia 2024 Napisano 30 Stycznia 2024 Ufff w końcu go skończyłem . Mi-24W 1/48 z Trumpetera waloryzowany , wnętrze Quinta Studio , Koła żywica, maski Eduard , kalki Techmod , Wyrzutnie pocisków Brasin . Malowanie polskie wczesne farbami Tamiya. Pitot celowo nie doklejany , bo model będzie odlatywał . Kamo malowane z reki 17 1 Cytuj
Sudus Napisano 31 Stycznia 2024 Napisano 31 Stycznia 2024 Bardzo fajny. Podoba się Moszesz napisać jakich kolorów uzyłeś do kamuflażu ? Byłem w wojsku w Inowrocławiu i takie maszyny przelatywały mi nad głową. Świetne uczucie Pozdrawiam Piotr 1 Cytuj
jacek Napisano 31 Stycznia 2024 Napisano 31 Stycznia 2024 Piękny, zwłaszcza z tą podstawką. Gratuluję! 1 Cytuj
Adamsky Napisano 31 Stycznia 2024 Napisano 31 Stycznia 2024 (edytowane) Super , do kpl brakuje ASO i rakiet Szturm kolorki Tamki podasz? Edytowane 31 Stycznia 2024 przez Adamsky 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 31 Stycznia 2024 Napisano 31 Stycznia 2024 I jakieś zdjęcie oryginału? Bo przyznam się bez bicia że z takim camo, spotkałem się tylko w przypadku maszyny o numerze 956. Ale może nie widziałem. Pozdrawiam Cytuj
Erni Napisano 31 Stycznia 2024 Autor Napisano 31 Stycznia 2024 (edytowane) 17 minut temu, Mitrandir napisał: I jakieś zdjęcie oryginału? Bo przyznam się bez bicia że z takim camo, spotkałem się tylko w przypadku maszyny o numerze 956. Ale może nie widziałem. Pozdrawiam Całe malowanie i oznakowanie pochodzi z zestawu kalkomanii Techmodu Edytowane 31 Stycznia 2024 przez Erni 1 Cytuj
Erni Napisano 31 Stycznia 2024 Autor Napisano 31 Stycznia 2024 (edytowane) Godzinę temu, Adamsky napisał: Super , do kpl brakuje ASO i rakiet Szturm kolorki Tamki podasz? Zielony to XF 67 z kilkoma kroplami Olive green ,a piasek to XF60+ kropla zieleni, do cieniowania dodałem do piaskowej bieli a do zieleni jasnego piasku. Błękitny to tez jakaś mieszanka, ale nie pamiętam co namieszałem. Rakiet nie dawałem, bo te z zestawu nie są zbyt fajne, moje miały przesuniecie i szlifowanie by z nich zrobiło wykałaczki. Jak dostane gdzieś alternatywę to dołożę, wiele zdjęć jest bez rakiet. Edytowane 31 Stycznia 2024 przez Erni Cytuj
Mitrandir Napisano 1 Lutego 2024 Napisano 1 Lutego 2024 9 godzin temu, Erni napisał: Całe malowanie i oznakowanie pochodzi z zestawu kalkomanii Techmodu Dzięki, mnie się wydawało że poza tym 956 inne miały to bardziej szare malowanie a tu proszę... Gratuluje fajnego wiatraka. Teraz tylko wprowadźcie na MFM Bytom kategorię śmigłowce w czarnych diamentach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi