R_Mazzi Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 (edited) Podpicowane nieco FtF plus figurki Ścibora. Miałem zachomikowane blaszki parta do tankietek z RPMu których finalnie nigdy nie kupiłem bo pojawił się FtF opędzlowane Hataka B plus co było pod ręką. Edited February 1, 2024 by R_Mazzi 19 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 Bardzo fajna scenka. Jedyne czego się "czepnę" to nienawiercone tłumiki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted February 1, 2024 Author Share Posted February 1, 2024 2 godziny temu, Michal_G napisał: Bardzo fajna scenka. Jedyne czego się "czepnę" to nienawiercone tłumiki. Niestety najpierw przykleiłem blaszki z obu stron tłumików a później się zorientowałem, że przetłoczonych na nich wgłębień nie będzie w ogóle widać. Mea Culpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 Fajne maluchy i scenka podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Jak miło widzieć znowu twoje prace. Świetny klimat września pokazałeś. Pozdrawiam i może w Bytomiu do zobaczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted February 2, 2024 Author Share Posted February 2, 2024 57 minut temu, Andrzej_LK napisał: Jak miło widzieć znowu twoje prace. Świetny klimat września pokazałeś. Pozdrawiam i może w Bytomiu do zobaczenia Dzięki Andrzej. W takim razie widzimy się w marcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PitersonL Posted February 5, 2024 Share Posted February 5, 2024 "Po ile macie te "jabułka" przyjacielu?" "7,50 za kilogram, przedwojenne, niepryskane" Piękny klimat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted February 9, 2024 Share Posted February 9, 2024 Śliczna winietka, bardzo mi się podoba. Też mam zrobionego tego TKS-a, tylko bez figurki na razie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts