R_Mazzi Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego (edytowane) Podpicowane nieco FtF plus figurki Ścibora. Miałem zachomikowane blaszki parta do tankietek z RPMu których finalnie nigdy nie kupiłem bo pojawił się FtF opędzlowane Hataka B plus co było pod ręką. Edytowane 1 Lutego przez R_Mazzi 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Bardzo fajna scenka. Jedyne czego się "czepnę" to nienawiercone tłumiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 1 Lutego Autor Share Napisano 1 Lutego 2 godziny temu, Michal_G napisał: Bardzo fajna scenka. Jedyne czego się "czepnę" to nienawiercone tłumiki. Niestety najpierw przykleiłem blaszki z obu stron tłumików a później się zorientowałem, że przetłoczonych na nich wgłębień nie będzie w ogóle widać. Mea Culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Fajne maluchy i scenka podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Jak miło widzieć znowu twoje prace. Świetny klimat września pokazałeś. Pozdrawiam i może w Bytomiu do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego 57 minut temu, Andrzej_LK napisał: Jak miło widzieć znowu twoje prace. Świetny klimat września pokazałeś. Pozdrawiam i może w Bytomiu do zobaczenia Dzięki Andrzej. W takim razie widzimy się w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 5 Lutego Share Napisano 5 Lutego "Po ile macie te "jabułka" przyjacielu?" "7,50 za kilogram, przedwojenne, niepryskane" Piękny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 9 Lutego Share Napisano 9 Lutego Śliczna winietka, bardzo mi się podoba. Też mam zrobionego tego TKS-a, tylko bez figurki na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi