wiec4-13 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 (edytowane) Model FORD Tc1:35 RPM, 60% wykonane od podstaw, waloryzowane zawiasami abera, lufa od tankietki RPM Sorry za zdjęcia ale nie umiem lepszych. Krytyka mile widziana. Edytowane 23 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Całkie fajny! To 1/72? Tylko ten kaem trochę jak z drewna. Podstawka fajnie Ci wyszła. Z czego robiłeś trawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 A cóż to za cudo? Czyje to, jaka skala? Bo prezentuje się fajniusio, choć malowanie przynosi mi na myśl kartonówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 No toż jest napisane już w pierwszym zdaniu, że to RPM skala 1-35! A co do modelu. Fajny oraz ciekawie 'zainscenizowany' z tym bolszewickim sztandarem (flagą). Mam jeno dwa tzw. 'ale' Pierwsze - czemu nie nawierciłeś lufy karabinu? Włożyłeś w model dużo pracy i wysiłku, a taki 'drobiazg' psuje cały efekt. Rozwierć ją koniecznie. Druga sprawa to obicia. Wg mnie są trochę pretensjonalne, a do tego za duże i mało subtelne. To też jeszcze sie da poprawić, więc tragedii nie ma. Ogólnie model jak najbardziej na plus pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 (edytowane) Pierwsze - czemu nie nawierciłeś lufy karabinu? Włożyłeś w model dużo pracy i wysiłku, a taki 'drobiazg' psuje cały efekt. Rozwierć ją koniecznie. Właśnie sie wahałem czy nawiercić(nie dokleiłem w tym celu wierzy) bo na żywo nie widać tego, ale sądząc po zdjęciach innego wyjścia nie mam Trawa to mieszanka trawki Fallera (krótka) i Polak (6mm) plus jakieś zboża ufarbowane Edytowane 23 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Gdzie można to cudo zakupić? Bardzo mi się podoba!!!!!!!!!!! a dziurę wylotową nawierć koniecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Ciekawy i niespotykany model. Ładne kurzenie i podstawka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Wady jakie były wypomnieli poprzednicy. Ja powiem tak: ładniusio, fajnie wyrzeźbiłeś tego gniota od RPM i stworzyłeś ciekawą replikę. Diorki to nie moja działka, ale Twoja prezentuje się ciekawie. No, a flaga zsrr pod kołami polskiego pojazdu, bardzo mi się podoba - dodaje smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 No toż jest napisane już w pierwszym zdaniu, że to RPM skala 1-35! No toż tego zdania nie było, jak się pytałem! A wracając do modelu, nasunęły mi się jeszcze dwa pytania - na jaki kolor pomalowałeś trzonek od siekiery? I czym maskowałeś kamuflaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 No, a flaga zsrr pod kołami polskiego pojazdu, bardzo mi się podoba - dodaje smaku. ZSRR jeszcze wtedy nie było To jest bolszewicka flaga Czerwonych z wczesnym godłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 W miejscu łączenia blach na przodzie widać dość duży zaciek.A poza tym fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 jak zrobiles kurzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Bardzo ciekawa maszyna i fajna kompozycja. Rzeczywiście szkoda ze nie nawierciłeś lufy km-u. Ale bardziej razi mnie ta pękata siekiera, która kojarzy się z Warhammerem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Całość jest ładnie wykonana. Najbardziej podoba mi się ta rozjechana, zmiażdżona flaga przyszłego związku radzieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 najlepsza to jest diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Trzonek od siekiery nie za gruby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi