kelly9mm Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego (edytowane) Ciekawe, że samoloty, które nie sprawdzały się Amerykanom albo trafiały potem w ręce Sowietów, albo trafiały w samych Sowietów . Re-upload Edytowane 23 Lutego przez kelly9mm 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego moja ulubiona " beczka " - zaraz obok Raidena 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Podoba się, zwłaszcza figurka Juutilainena. Brakuje kawałka linki antenowej do kadłuba, no i numer powinien być dwukolorowy, ale pewnie taki tylko był w kalkach. Fajny Bawołek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Dzięki wielkie. Model jest ultra prymitywny, ale w sumie całkiem przyjemny. Z braku linki zdałem sobie sprawę już po „sesji zdjęciowej”. Dorobiłem, ale na tych zdjęciach faktycznie jej nie ma. Co masz na myśli a propos dwukolorowego numeru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Teraz, kelly9mm napisał: Co masz na myśli a propos dwukolorowego numeru? To co wymalowano na zielonym było czarne, a na czarnym zielone. Ale przyznam szczerze że się przyjrzałem jeszcze raz twoim zdjęciom i wszystko jest ok. Tu masz fotkę czwórki Juutilainena, który stoi tyłem i przygląda się ćwiczącym kolegom. Dobrze widać dwukolorowość numeru o której pisałem: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego 15 minut temu, kelly9mm napisał: Model jest ultra prymitywny No nie, Hasegawa prymitywna??? Ten epitet bardziej pasuje hmmm, do Amodelu... On jest po prostu oszczędny w detalach A miniatura bardzo udana, czuć mróz na maszynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego „Oszczędna w detalach”, muszę zapamiętać Tak, numer boczny jest faktycznie dwukolorowy. W realu widać to lepiej, zdjęcia wyszły trochę ciemno. Dzięki za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Spokojnie, widać że dwukolorowy - zdjęcia 2 i 6. Dobra robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego 20 godzin temu, kelly9mm napisał: albo trafiały potem w ręce Sowietów, albo trafiały w samych Sowietów cudne! :):):) Model też się bardzo podoba! Pozdrawiam, Marek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Fajnie pomalowany, całość klimatyczna, podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Bardzo ładny Bawół. Aż zacząłem się zastanawiać gdzie wcisnąłęm swoj model. Trzeba go chyba odszukać na skłądziku 8-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Podoba mi się, zużycie farb bardzo fajnie wyszło. Dodatkowo bardzo fajna scenka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego (edytowane) Fajny ten mokrawy śnieg, z czego? Latałka też fajna, latałbym Edytowane 16 Lutego przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego 3 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Fajny ten mokrawy śnieg, z czego? AK Terrains Snow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Podoba mi się efekt, może sobie zanabędę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi